Antena Meniu Search
x

Ce tip de costume de baie vor fi la modă în vara anului 2019

Pe principiul "Gospodarul îşi face vara sanie şi iarna car", fashionistele chibzuite îşi cumpără costume de baie în sezonul rece.

Vezi și

Pe principiul "Gospodarul îşi face vara sanie şi iarna car", fashionistele chibzuite îşi cumpără costume de baie în sezonul rece. Marile publicaţii de modă ştiu asta, aşa că au întocmit tot felul de ghiduri bazate pe prezentările caselor de modă. Iar anul acesta oferă o mare varietate de costume de baie, care să satisfacă şi cele mai pretenţioase gusturi.

Vara lui 2019 se anunţă una colorată. Casele de modă au mizat pe costumele de baie galbene şi nici că puteau face o alegere mai inspirată. Pe pielea bronzată, fie că este din două piese sau întreg, un astfel de costum de baie nu va trece neobservat.

Tinerele care vor, în schimb, să emane senzualitate pot opta pentru un costum leopard. Potrivit experţilor, imprimeul leopard pune în valoare formele voluptoase şi le redă femeilor încrederea de sine. Cele mai îndrăzneţe dintre reprezentantele sexului frumos pot alege un model decoltat, cu slip minuscul. Costumul leopard se regăseşte de multe ori şi în preferinţele vedetelor de peste Ocean.

Nu au fost, însă, date uitării nici doamnele care doresc să emane eleganţă atunci când merg la plajă. Designerii le propun acestora costume retro. Fie că sunt cu imprimeu floral sau buline, costumele care au făcut furori în anii 90 revin în trenduri. La fel de ofertante sunt, însă, şi cele cu broderie care vor capta numaidecât atenţia domnilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Ce tip de costume de baie vor fi la modă în vara anului 2019