Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Cea mai bătrână pisică din lume a murit. Rosie avea 33 de ani şi deţinea neoficial recordul: "Îmi e atât de dor de ea"

Deținătoarea neoficială a recordului pentru „cea mai bătrână pisică din lume” a murit la vârsta de 33 de ani. Rosie s-a stins din viață în casa ei din Norwich, Norfolk, alături de stăpâna ei Lila Brissett, în vârstă de 73 de ani, care a fost acolo pentru a-i alina ultimele clipe.

de Redactia Observator

la 16.09.2024 , 10:14

Pisicuța a ajuns la vârsta de 33 de ani pe 1 iunie anul acesta, echivalentul a 152 de ani omeneşti. Lila, care și-a petrecut aproape jumătate din viață alături de pisica ei iubită, a spus: "Nu se simțea foarte bine și într-o zi a intrat în holul casei, s-a întins pe jos și a murit. Mi-e atât de dor de ea. Cu toate acestea, au existat o mulțime de amintiri frumoase și sunt fericită că am petrecut timpul împreună."

Lila și-a găsit noua prietenă felină într-un adăpost de pisici în anii '90, unde pisicuța Rosie avea nevoie de relocare după ce prima familie a realizat că fiica lor avea alergie la pisici. Rosie a deținut titlul neoficial de „cea mai bătrână pisică din lume”. O purtătoare de cuvânt de la Guinness World Records i-a spus Lilei să își propună pisica pentru titlul de anul trecut, dar ea nu a ajuns să trimită o cerere, relatează The Sun.

Cea mai bătrână pisică înregistrată de Guinness World Records este Flossie, în vârstă de 27 de ani, din Orpington, Greater London. Cea mai bătrână pisică din lume care a existat vreodaă este Creme Puff, în vârstă de 38 de ani, din Austin, Texas, care a trăit din 1967 până în 2005.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Inedit » Cea mai bătrână pisică din lume a murit. Rosie avea 33 de ani şi deţinea neoficial recordul: "Îmi e atât de dor de ea"