Antena Meniu Search
x

Cea mai frumoasă femeie din lume se plânge că a fost criticată pentru aspectul fizic

"Cea mai frumoasă femeie din lume" recunoaște că este criticată foarte des pentru aspectul fizic. Yael Shelbia, un model israelian, a fost desemnată femeia cu cel mai frumos chip din lume.

de Redactia Observator

la 21.01.2021, 11:15

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Yael Shelbia este un model israelian și actriță, iar la începutul anului a câștigat competiția "Cele mai frumoase chipuri", ediția 2021.

"Am fost foarte surprinsă. Nici nu am știut că am fost înscrisă în această competiție", a declarat tânăra de 19 ani, potrivit The Sun. "Mă simt flatată. Nu știu de ce m-au ale tocmai pe mine. Cred că toate femeile sunt frumoase".

Întrebată cum se simte după primirea acestui titlu, Yael a declarat că totul este extrem de captivant, mai ales că anul trecut a fost extrem de dificil pentru toți.

Tânăra a recunoscut că în urma faimei dobândite a primit numeroase complimente, dar și multe mesaje jignitoare, însă nu le-a dat atenție. 

"Cred că ceea ce sporește frumusețea unei persoane este bunătatea. Când ești un om bun, lucrul acesta se vede în ochii tăi".

Yael a confirmat și faptul că are o relație cu Brandon Korff, nepotul în vârstă de 36 de ani al miliardarului Summer Redstone. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Cea mai frumoasă femeie din lume se plânge că a fost criticată pentru aspectul fizic