Antena Meniu Search
x

Video Cea mai înaltă piscină, inaugurată în Dubai. La ce înălțime poți face baie și admira fumusețea Golfului Persic

Cea mai înaltă piscină din lume a fost inaugurată în Dubai. Construită la aproape 300 de metri deasupra solului, piscina a intrat deja în Cartea Recordurilor. În plus, le oferă înotătorilor o privelişte panoramică asupra oraşului bijuterie din Golful Persic. 

de Redactia Observator

la 07.05.2021, 17:43

Vezi și

Piscina infinită din Dubai a fost construită la 294 de metri deasupra nivelului mării, la etajul 77 al complexului Adress Beach. Cu o lungime de 75 de metri şi o lăţime de 16,5 metri piscina este de două ori mai mare decât un bazin olimpic. 

Cei care aleg să se relaxeze în piscina infinită au ocazia să admire panorama Dubaiului. Din mijlocul apei oamenii pot admira impunătorul Burj Al Arab, insula Palm Jumeirah dar şi arhipelagul artificial The World Islands. În piscină au însă acces doar clienţii hotelului cu vârsta de peste 21 de ani.  Totuşi, cei care vor să se bucure de peisaj, pot merge la restaurantul de pe acelaşi acoperiş.

Piscina infinită nu este singura atracţie din imobilul respectiv care a intrat în Cartea Recordurilor. Cele două turnuri ale construcţiei sunt conectate atât la sol, cât şi de un pod suspendat întins pe etajele 63 şi 77. Acolo se regăsesc apartamente rezidenţiale, dar şi un hotel. Astfel, ultimul nivel deţine titlul de cel mai înalt etaj suspendat locuit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Cea mai înaltă piscină, inaugurată în Dubai. La ce înălțime poți face baie și admira fumusețea Golfului Persic