Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cel mai mare PERICOL pentru CĂSĂTORII și relații!

O relație din șapte se încheie din cauza neînțelegerilor iscate pe marginea rețelelor de socializare. Potrivit specialiștilor, Facebook și Twitter stau la baza a milioane de despărțiri

de Redactia Observator

la 01.05.2015 , 08:47

O relație din șapte se încheie din cauza neînțelegerilor iscate pe marginea rețelelor de socializare. Potrivit specialiștilor, Facebook și Twitter stau la baza a milioane de despărțiri. 

O persoană căsătorită din şapte a avut în vedere posibilitatea de a divorţa din cauza mesajelor publicate pe Facebook şi pe alte reţele de socializare online de partenerul său de cuplu, afirmă autorii unui studiu recent.

Un procent similar de persoane căsătorite recunosc că efectuează căutări online pentru a descoperi dovezi ale infidelităţii partenerului de viaţă. Aproape o cincime dintre persoanele căsătorite spun că au dispute verbale zilnic din cauza felului în care soţii sau soţiile lor folosesc reţelele de socializare.

Articolul continuă după reclamă

Studiul a fost comandat de firma de avocatură Slater and Gordon, ca urmare a unei creşteri considerabile înregistrate în numărul clienţilor săi, care au spus că Facebook, Skype, Snapchat, Twitter, What'sApp şi alte reţele de socializare au jucat un rol important în divorţul lor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Inedit » Cel mai mare PERICOL pentru CĂSĂTORII și relații!