Antena Meniu Search
x

Celine Dion a adus lacrimi în ochii tuturor la American Music Awards. Cântăreaţa a oferit un tribut victimelor din Paris

Celine Dion a urcat pe scenă de la American Music Awards şi i-a lăsat pe toţi cei prezenţi acolo în lacrimi

Celine Dion a urcat pe scenă de la American Music Awards şi i-a lăsat pe toţi cei prezenţi acolo în lacrimi. A cântat Imnul iubirii, melodia cântăreţei Edith Piaf, tribut pentru persoanele decedate în urmă atacului terorist din Paris.

Jared Leto este cel care a invitat-o pe scenă pe Celine Dion. Înainte de asta însă tânărul cântăreţ a vorbit despre prietenul sau, Thomas Ayad, una dintre cele 89 de victime de la Bataclan. Ulterior a afirmat că împreună cu trupa să, 30 Seconds to Marş, a performat acolo în urmă cu doar câteva luni.

Celine a urcat pe scenă şi a cântat Imnul Iubirii în timp ce în spatele ei erau derulate imagini din Paris. Scene cu Arcul de Triumf dar şi cu lumânările depuse la locul atacului, precum şi fotografii ale parizienilor uniţi de tragedie au fost afişate în timpul melodiei cântate de Celine Dion.

Un număr mare de persoane din audienţă au fost profund emoţionate de moment şi chiar unele celebrităţi au vărsat lacrimi pe măsură ce cântăreaţa îşi ducea la bun sfârşit cântecul. Producătorul American Music Awards, Larry Klein, a declarat că decizia de a include acest tribut s-a datorat dorinţei de a fi solidari. "Reprezentantia dată de Celine Dion ne va ajută să ne exprimăm sentimentele prin cântece, atunci când cuvintele nu ne sunt suficiente", a mai afirmat Klein. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Inedit » Celine Dion a adus lacrimi în ochii tuturor la American Music Awards. Cântăreaţa a oferit un tribut victimelor din Paris