Antena Meniu Search
x

Cinci CURIOZITĂȚI pe care nu le ştiai despre serialul-fenomen „DALLAS”. Sue Ellen nu își învăța niciodată replicile, iar Pamela punea mereu condiții

„Dallas” este unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale tuturor timpurilor. O lume întreagă a urmărit, vreme de 14 sezoane, aventurile unor personaje legendare precum JR, Bobby, Pamela, Sue Ellen

„Dallas” este unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale tuturor timpurilor. O lume întreagă a urmărit, vreme de 14 sezoane, aventurile unor personaje legendare precum JR, Bobby, Pamela, Sue Ellen.

La 21 de ani după ce „Dallas” a fost retras, el a fost resuscitat în 2012 de către postul TNT printr-un serial în care apar actorii din generaţia veche, Patrick Duffy, Linda Gray şi Larry Hagman, alături de tinerii Josh Henderson şi Jesse Metcalfe. ADPM îţi prezintă astăzi 15 lucruri pe care nu le ştiai despre serialul tău preferat, „Dallas”!

1. Victoria Principal a refuzat să apară în episodul final fiindcă existau şanse mari că serialul să revină sezonul următor. Actriţa le-a spus producătorilor că va juca în ultimul episod cu condiţia că serialul să ia cu adevărat sfârşit.

2. Iniţial, Linda Gray (Sue Ellen) nu avea un text impus, astfel că ea şi Larry Hagman erau nevoiţi să improvizeze scenele în care apăreau. Din fericire, Leonard Katzman (producător al serialului) a văzut cât de mult munceau cei doi pe platourile de filmare, iar personajul Sue Ellen a căpătat astfel contur.

3. Linda Gray a fost eliminată din distribuţia show-ului atunci când a început să-i implore pe producătorii executivi să o lase să regizeze precum Larry Hagman şi Patrick Duffy. În acel moment, Larry Hagman a ameninţat că părăseşte serialul pe motiv că nu şi-l putea imagina pe JR fără Sue Ellen.

4. Larry Hagman nu a fost prima opţiune a producătorilor pentru a-i da viaţă lui JR. În prima faza, rolul i-a fost oferit lui Robert Foxworth care l-a refuzat fiindcă simţea că personajul mai trebuie „înmuiat”. Mai târziu, Foxworth a interpretat un personaj ceva mai simpatic în serialul „Falcon Crest”. Ken Kercheval ar fi trebuit să-l joace pe Ray Krebbs, în vreme ce Steve Kanaly trebuia să-l interpreteze pe Bobby Ewing. Linda Evans era cât pe ce să primească rolul Pamelei, iar Mary Frann personajul Sue Ellen.

5. Howard Keel a semnat iniţial un contract pentru două apariţii episodice în „Dallas”. Personajul sau, Clayton Farlow, s-a bucurat de un succes atât de mare, încât producătorii au hotărât să-l transforme într-unul permanent. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Cinci CURIOZITĂȚI pe care nu le ştiai despre serialul-fenomen „DALLAS”. Sue Ellen nu își învăța niciodată replicile, iar Pamela punea mereu condiții