Antena Meniu Search
x

Cum arată BOBBY din Dallas la 67 de ani, după ce s-a vindecat de cancer de piele. Milioane de românce îl iubeau

A fost in visele multor femei, datorită rolului din Dallas. Acum, la 67 de ani, Patrick Duffy arată in continuare surprinzător de bine

A fost in visele multor femei, datorită rolului din Dallas. Acum, la 67 de ani, Patrick Duffy arată in continuare surprinzător de bine si continuă să joace in filme.

A trecut printr-o boala cumplită, de care a scăpat la inceputul lunii aprile a anului 2013. Cancerul ii mai răpusese deja trei colegi din Dallas, asa că fanii erau foarte ingrijorați în privința stării lui de sănătate.

Din fericire, celebrul actor se simte acum bine si continuă să joace in filme, unele de mare succes.

Grizonat tot, cu părul mai rar şi cu burtă, Patrick Duffy nu mai are strălucirea de altădată. Este, însă, la fel de zâmbitor şi de plin de energie ca în vremurile de altădată. Are acelaşi lipici la public, lumea înghesuindu-se să-i ceară autografe pe stradă.

În plan personal, Patrick Duffy este căsătorit, din anul 1974, cu aceeaşi femeie. El are un mariaj fericit alături de Carlyn Rosser, împreună cu care are doi copii: Padraig Terence şi Connor Frederick. Cei doi sunt şi bunici, având patru nepoţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Cum arată BOBBY din Dallas la 67 de ani, după ce s-a vindecat de cancer de piele. Milioane de românce îl iubeau