Antena Meniu Search
x

Video Cum arată cea mai scumpă pereche de papuci Crocs creată vreodată. Preţul ajunge la 1.000 de euro

Ne îndreptăm acum atenţia către un trend interesat - papucii crocs. Pe lângă faptul că au proprietăţi antibacteriene, fără a absorbi apa, deja faimoşii papuci au fost ridicaţi la rang de artă. Iar preţurile pentru o pereche variază de la 50 de lei la... 5.000 de lei. 

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 09.08.2023, 18:16

Vezi și

Justin Bieber, Kendall Jenner sau Ariana Grande sunt doar câteva dintre celebrităţile care au fost surprinse purtând celebrii papuci din cauciuc. 

Clara Rotescu, designer: Dintr-un papuc de grădină a devenit o modă şi ce să vezi dintr-o dată crocşii au şi toc. Ceva simplu care poate fi spălat uşor, cu care poţi să intri şi în duşul de pe plajă. Sunt o alternativă a pantofilor sport, a papucilor de plajă. 

Cea mai scumpă variantă de Crocs ajunge la 1.000 de euro

Ba chiar designerii au mers şi mai departe şi au creat varianta de Crocs cu toc, o combinaţie între papucul clasic şi tocul stiletto. Iar o astfel de pereche ajunge să coste aproape 400 de euro. Însă, cea mai scumpă variantă ajunge să coste nu mai puţin de 1.000 de euro. 

Pe acelaşi subiect

Clara Rotescu, designer: Au tot felul de nume litere accesorii şi până la urmă este un trend care funcţionează aşa cum au funcţionat şi papucii de casă şi hawaienii. Nu mi se par disgraţioşi pentru că lumea se îndreaptă şi spre comoditate.

Cum integrăm astfel de papuci în ţinutele de zi cu zi

Cât despre modul în care îi integrăm în ţinute...

Clara Rotescu, designer: Nu cu toc pe plajă în niciun caz. Celebrele seturi gen pijama. Pantalon scurt şi cămaşă, pantalon scurt şi cămaşă cu mâneci supradimensionate, halat de baie peste costum de baie. Pot fi purtaţi în mai multe variante, dar acum nu cred că sunt nişte elemente vestimentare care pot funcţiona în ţinute de seară. 

Confrom unei platforme de vânzări online, în ultimul an numărul vânzărilor de papuci tip Crocs a crescut cu peste 30%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Inedit » Cum arată cea mai scumpă pereche de papuci Crocs creată vreodată. Preţul ajunge la 1.000 de euro