Antena Meniu Search
x

Video "Ce a mai ajuns şi moda asta?" Cât costă o pereche de pantofi sport din care creşte iarbă

Pantofi sport din care creşte iarbă! Este noul trend intens promovat de vloggeri şi influenceri din toată lumea. Şi la noi, încălţămintea se viralizează rapid. Criticii de modă cred însă că este doar o campanie de imagine şi puţini oameni ar ieşi încălţaţi pe stradă cu ei. 

de Redactia Observator

la 14.02.2023, 20:21

Vezi și

Marissa Hill, model: Sunt cei mai ciudaţi adidaşi pe care i-am văzut! Oamenii îi bărbieresc. Aste este una dintre opţiuni. Îmi place să-i mângâi.

Descrisă de jurnaliştii de modă drept pantofii potriviţi pentru cei care nu pot ţine o plantă în viaţă mai mult de o săptămână, încălţămintea din care creşte iarba câştigă adepţi şi în România.

Cât costă o pereche de pantofi sport din care creşte iarbă

Mimi, vloggeriţă: Mi se par absolut superbi, da, mi-aş dori să le port.

Pe acelaşi subiect

Emil Rengle, dansator: Ce este mai frumos decât să încerci lucruri noi, cum o fac şi eu de data aceasta. La fel şi cu moda, jucaţi-vă. Eu aş purta cel mai mult adidaşii cu iarbă pentru că îmi place natura. Şi să porţi natură pe tine mi se pare extraordinar, e wow.

Totuşi, nu toate vedetele au fost la fel de încântate.

Jean Gavril, cântăreţ: Le bate scopul, asta este părerea mea despre ele. De ce aş vrea să crească iarbă pe paltonul meu? Şi la mine pe adidaşi?

Ana Baniciu, cântăreaţă: Ce a mai ajuns şi moda asta?

- Nu ai vrea să porţi nici măcar la concerte?

- Nu, nu. Îţi spun sincer că nu. Şi cred că sunt şi incomode. Acum, să-ţi crească iarbă din papuci?

Ideea încălţărilor din care creşte iarbă a apărut prima dată în urmă cu mai bine de un deceniu.

Recent, a reapărut pe podiumul de la Paris Fashion Week. Special pentru prezentare, iarba a fost crescuta timp de 20 de zile pe papuci, paltoane, hanorace sau pantaloni de trening. Pentru comercializare însă, producătorul a ales fire din rafie care imită textura unui gazon.

Iulia Albu, critic de modă: Nu cred că unele trenduri sunt făcute pentru a fi urmate, dar există şi firme care fac asta destul de bine, dacă trecem de momentul de ipocrizie totală, fireşte, în care noi salvăm această planetă. Sunt făcute mai ales pentru a atrage atenţia către brandul respectiv.

Adidaşii fabricaţi în Italia costă 1.400 de euro perechea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » "Ce a mai ajuns şi moda asta?" Cât costă o pereche de pantofi sport din care creşte iarbă