Antena Meniu Search
x

Video Cum reacționează o pisică în momentul în care stăpâna începe să taie ceapă lângă ea

Coco, o pisică din Statele Unite, a atras simpatia a milioane de utilizatori de internet și a stârnit hohote de râs datorită reacției sale în momentul în care stăpâna sa a început să taie ceapă lângă ea.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 13.01.2021, 17:21

Coco
Coco - TikTok
  • Milioane de persoane au urmărit filmulețul viral pe TikTok
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Ana, o tânără din SUA, s-a filmat în timp ce tăia ceapă în bucătărie, însă femeia nu era singură. De pe un scaun de lângă masă, pisica Coco o privea atent, potrivit Tag24.com

Animalul nu s-a bucurat deloc de activitatea stăpânei. Felina a început să se "strâmbe" dezaprobator și să miaune. Însă, în loc să plece de lângă masă, Coco a rămas la locul ei.

"Au început să o usture ochii", a scris tânăra de 29 de ani, pe TikTok, în descrierea filmulețului. Într-adevărar, pisicuța avea o figură extrem de nefericită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ceapa, o legumă toxică pentru pisici

Chiar dacă pentru oameni, ceapa are un efect benefic asupra sistemului imunitar, pentru câiini și pisici este o legumă extrem de toxică deoarece stimulează descompunerea celulelor roșii, ducând la anemie. 

Din fericire, Coco nu a apucat să mănânce nicio bucățică din ceapa tăiată, iar urmăritorii Anei s-au întrebat, amuzați, de ce felina a continuat să stea alături de stăpână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Cum reacționează o pisică în momentul în care stăpâna începe să taie ceapă lângă ea