Antena Meniu Search
x

Cum să faci un bărbat să se îndrăgostească iremediabil de tine în 4 pași simpli

Contrar a ceea ce cred multe femei, partea cea mai grea nu este să găsești un bărbat potrivit, ci să ajungi la un nivel de profunzime care să țină relația unită atunci când atracția fizică începe să se estompeze.

Cuplu fericit
Cum să faci un bărbat să se îndrăgostească iremediabil de tine în 4 pași simpli - Hepta

Contrar a ceea ce cred multe femei, partea cea mai grea nu este să găsești un partener potrivit, ci să ajungi la un nivel de profunzime care să țină relația unită atunci când atracția fizică începe să se estompeze. A spune că bărbații se feresc de relații serioase înseamnă a fugi de responsabilitate și a nega impotanța atașamentului emoțional - ingredientul fără de care nu există un cuplu fericit.

Iată cinci lucruri pe care, dacă le simți și le faci, orice bărbat le apreciază. Va face cu siguranță la fel în ceea ce te privește: 

1. Respectă-l pentru cine este, nu pentru cine ar putea deveni

Orice om vrea să fie respectat pentru ceea ce este, dar multe femei fac greșeala de a se raporta la potențialul partenerului - omul care ar putea deveni în cinci sau zece ani. Se crează astfel o presiune care, mai devreme sau mai tarziu, va duce la destrămarea relației. Întreabă orice bărbat care este într-o relație fericită ce apreciază cel mai mult la parteneră. Va spune, cu mici variații, că nu a încercat să-l schimbe. 

Oferă-i confort emoțional

Este foarte ușor să judeci greșelile partenerului și să le transformi în trăsături negative, gata oricând de a fi scoase la iveală într-o ceartă, chiar și la începutul relației. Orice bărbat vrea să aibă în persoana iubită un partener de nădejde, nu un anchetator. Confortul de a vorbi liber și de a putea exprima orice sentiment este fundamentul oricărui cuplu sănătos. Va face, cu siguranță, la fel pentru tine.

Citește și:

    Ești manipulată emoțional? Patru minciuni pe care și le spun femeile aflate într-o relație abuzivă

    Păstrează o atmosferă relaxată în cuplu

    Oamenii își aduc aminte, peste ani, de lucrurile frumoase pe care le-au trăit. Nu transforma orice mică problemă într-o catastrofă numai bună de discutat ore întregi. De altfel, bucuria atrage bucurie, iar la sfârșitul zilei nu contează decât dacă ai fost fericită. O relație în care se adună regret și frustrare va sfârși urât. Desigur, nu va fi totul roz, dar păstrează-ți energiile pentru a rezolva adevăratele probleme.

    Lasă-l liber, să te cucerească

    E ceea ce-și dorește orice bărbat. Multe femei se panichează atunci când partenerul nu sună timp de câteva ore sau pare prins în alte activități. Nu te lăsa pradă tentației de a controla orice aspect al vieții lui, pentru că e garanția unei despărțiri. Adevărata dragoste este atunci când el are posibilitatea de a face orice, de a merge oriunde, dar preferă să fie cu tine. Altfel nici nu se poate. Sunt lucruri simple, care îți vor asigura o viață frumoasă. Nu le faci doar pentru el, le faci și pentru tine. Pentru amândoi. Nu există om care să nu aprecieze așa ceva.  

    Ți-a plăcut acest articol?

    Like
    Întrebarea zilei

    Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

    Observator » Inedit » Cum să faci un bărbat să se îndrăgostească iremediabil de tine în 4 pași simpli