Antena Meniu Search
x

Cum va sărbători ediţia britanică a Revistei Vogue 100 de ani. Poze incendiare

Ediţia britanică a Revistei Vogue va împlini la începutul lui 2016, 100 de ani de existenţă.

Ediţia britanică a Revistei Vogue va împlini la începutul lui 2016, 100 de ani de existenţă. Centenarul va fi marcat de o expoziţie cu cele mai reuşite fotografii apărute în cuprinsul publicaţiei. Evenimentul se va desfăşura în luna februarie, la National Portrait Gallery, una dintre cele mai mari galerii de artă din Londra. Protagonistele sunt cele mai în vogă modele care au pozat pentru celebra publicaţie, de la Kate Moss la Claudia Schiffer. Potrivit directorului editorial al publicaţiei, expoziţia va cuprinde 280 de fotografii. Zilele trecute, câteva fotografii din expoziţie au fost făcute publice de către organizatori.

Cum s-a asociat una dintre cele mai mari galerii de artă cu o revistă glossy

Asocierea celor două branduri – Revista Vogue şi National Portrait Gallery – este una insolită, având în vedere că exponate dintr-o publicaţie glamour vor fi expuse într-una din cele mai cunoscute galerii de artă londoneze.

"Ediţia britanică a Revistei Vogue a jucat un rol esenţial în dezvoltarea artei fotografice din secolul trecut, mai ales a portretelor. Fotografi de renume şi designeri cunoscuţi au reuşit să creeze unele dintre cele mai memorabile și influente imagini din istoria modei", a explicat Dr. Nicholas Cullinan, directorul Galeriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Cum va sărbători ediţia britanică a Revistei Vogue 100 de ani. Poze incendiare