Antena Meniu Search
x

UIMITOR! Dacă faci acest lucru dresurile tale nu se vor mai rupe niciodată!

Toate femeile iubesc dresurile și, în același timp, le urăsc. Este evident că pot fi purtate în orice sezon, iar modurile în care pot fi combinate cu ținuta sunt infinite. Dar de câte ori nu vi s-a întâmplat ca în pragul unui eveniment cu majoră importanță să vă treziți că dresurile voastre s-au rupt și nici măcar cu ojă nu mai pot fi prinse? Un dres nu prea poate fi purtat mai mult de... o dată. Și totuși, există un secret.

 Toate femeile iubesc dresurile și, în același timp, le urăsc. Este evident că pot fi purtate în orice sezon, iar modurile în care pot fi combinate cu ținuta sunt infinite. Dar de câte ori nu vi s-a întâmplat ca în pragul unui eveniment cu majoră importanță să vă treziți că dresurile voastre s-au rupt și nici măcar cu ojă nu mai pot fi prinse? Un dres nu prea poate fi purtat mai mult de... o dată. Acesta este un motiv pentru care vă recomandăm să le cumpărați pe cele mai ieftine. Și totuși, există un secret.

Cum să faceți ca dresurile voastre să reziste pentru totdeauna? Răspunsul este unul simplu. Pentru a nu se mai rupe, puneți-le în congelator! Inițial trebuie să le udați cu apă călduță, iar apoi să le puneți într-o pungă de plastic. Peste noapte, dresurile trebuie să ajungă la destinația finală: congelatorul. De dimineață, după ce se desgheață, sunt gata de purtat! Se pare că acesta este răspunsul problemelei care macină viața unei femei!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Inedit » UIMITOR! Dacă faci acest lucru dresurile tale nu se vor mai rupe niciodată!