Date spre adopție la naștere, două tinere din Republica Dominicană au descoperit că sunt surori, la locul de muncă

De Redactia Observator.
Publicat: 05.03.2021, 11:05.
Actualizat: 05.03.2021, 11:07

Două colege de muncă, devenite cele mai bune prietene, au descoperit cu surprindere că sunt surori. Julia Tinetti, în vârstă de 31 de ani şi Cassandra Madison, de 32 de ani, s-au întâlnit prima dată în 2013. Un urma unui test ADN, cele două au descoperit că asemănarea lor nu era deloc întâmplătoare.

Julia și Cassandra au publicat o fotografie, după efectuarea testului ADN

Julia și Cassandra au publicat o fotografie, după efectuarea testului ADN

Julia Tinetti și Cassandra Madison

Julia şi Cassandra au lucrat, pentru doi ani, în acelaşi bar din orașul american New Haven. Cele două au descoperit că au fost adoptate din Republica Dominicană, având chiar şi tatuaje identice ca tribut pentru țara lor de origine, potrivit People.com.

„Am devenit prietene, am început să ne îmbrăcăm la fel și să le spunem tuturor că suntem surori”, a declarat Madison. Într-adevăr, asemănarea dintre cele două femei era de necontestat.

În cele din urmă, Julia și Cassandra au decis să compare documentele de adopție, însă nu au descoperit nimic care să indice legătura lor de sânge. În ciuda acestui fapt, cele două femei erau convinse că legătura lor este mai puternică decât o simplă prietenie.

În urma unui test AND, Cassandra și-a descoperit tatăl biologic, în Republica Dominicană. În timpul unei vizite, femeia a descoperit că ma avea șase rude, inclusiv o soră care fusese data spre adopție.

„L-am întrebat pe tatăl meu dacă a mai dat spre adopție un alt copil și mi-a răspuns afirmativ. Am sărit imediat în mașină spre Julia, pentru a-și face și ea testul ADN. Suntem surori. Aceeași mamă, același tată. Doar două fete care s-au întâlnit la locul de muncă și au descoperit că sunt surori”, a scris pe Facebook, Cassandra.

“E genul de poveste pe care o vezi la TV. Nu aveam în plan să-mi găsesc familia biologică. Am crescut cu părinți adoptive minunați, așa că nu am simțit neapărat nevoia să aflu”, a declarat Julia.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.