Antena Meniu Search
x

DESTINUL E ÎN MÂINILE TALE! Vezi dacă aceste două linii din palmele tale se aliniază și ce înseamnă acest lucru!

Linia majoră din palmă este localizată chiar la baza degetului mic. Această spune multe despre personalitatea ta

Linia majoră din palmă este localizată chiar la baza degetului mic. Această spune multe despre personalitatea ta. Dacă cele două linii din palmele tale se aliniază, relevă anumite trăsături. 

Această linie (care se formează atunci când apropii palmele) este cunoscută drept „linia casatoriei” și poți să îți citești chiar tu în palmă, dacă știi câteva lucruri despre ea. Iată ce înseamnă linia căsătoriei:

– dacă cele două linii se alinieaza înseamnă că ești o persoană calmă, atentă și plină de compasiune. Ești o persoană stabilă care își dorește echilibru în viață. De aceea, vei caută să te căsătorești cu cineva la fel de liniștit că ține, care să se înțeleagă cu prietenii tăi și cu familia ta.

AFLĂ CÂȚI COPII VEI AVEA

– dacă linia de la palmă dreaptă este poziționată mai sus decât cea de la palmă stânga înseamnă că ești o persoană înțeleaptă și care analizează mult tot ceea ce este în jur. Ești cu picioarele pe pământ și nu pleci urechea la ceea ce îți zic alți oameni. Ești foarte selectivă și cauți un partener care să fie la fel de înțelept că ține, de aceea ai șanse mari să te căsătorești cu o persoană mai în vârstă.

– dacă linia din stânga e amplasată mai sus decât cea de la mână dreaptă înseamnă că ești o persoană dură, puternică și care ia taurul de coarne atunci când se ivește o problemă. Ai nevoie de multă afecțiune și ești o fire geloasă. Vei caută un partener loial și care să îți fie cumva supus, căci ești un om încăpățânat.

Cititul în palmă este o artă străveche ce relevă multe despre personalitatea ta. Cu ajutorul acestor linii poți află cât noroc ai, ce fel de om ești, cu cine te vei căsători și ce destin ai. Cu alte cuvinte, viitorul este… în mâinile tale.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » DESTINUL E ÎN MÂINILE TALE! Vezi dacă aceste două linii din palmele tale se aliniază și ce înseamnă acest lucru!