Antena Meniu Search
x

Dormitul pe burtă sau pe o parte te îmbătrâneşte! Listă cu lucrurile care nu aduc tinereţea fără bătrâneţe!

Toate sperăm la tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte. Acest lucru este imposibil când te gândeşti că şi cel mai mărunt detaliu poate accelera procesul!

 Toate sperăm la tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte. Acest lucru este imposibil când te gândeşti că şi cel mai mărunt detaliu poate accelera procesul! Aici sunt câteva lucruri "nocive".

Dacă dormi pe burtă sau pe o parte, când te trezeşti rămâi cu urme, cu dungi care se formează în timpul somnului. Spre deosebire de ridurile de expresie, aceste tipuri de dungi se vor transforma în riduri serioase. Încearcă să dormi pe spate, iar pelea ta nu va deveni mai puţin elastică şi lăsată.

Dacă bei cu paiul, iar este o problemă! Ultilizarea lui în repetare rânduri cauzează apariţia ridurilor fine în jurul gurii, pe care le au şi fumătorii. Trebuie să îl eviţi cât poţi de mult!

Dacă eşti la dietă, află că îmbătrâneşti! Organismul are nevoie de grăsimi pentru că absoarbe antioxidanţi, care sunt esenţiali pentru lupta împotriva îmbătrânirii. Dacă te încăpăţânezi să slăbeşti, ia grăsimile necesare din peşte, nuci şi ulei de măsline.

Purtarea lentilelor de contact nu afectează tinereţea şi prospeţimea, ci momentul în care le pui pe ochi sau le schoţi. S-ar putea să atingi pielea sensibilă din jurul ochilor, lucru care determină apariţia ridurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Dormitul pe burtă sau pe o parte te îmbătrâneşte! Listă cu lucrurile care nu aduc tinereţea fără bătrâneţe!