Antena Meniu Search
x

Două CLARVĂZĂTOARE au fost supuse testului suprem pentru a-și demonstra puterile paranormale. Și iată REZULTATUL

Clarvăzătoarele au acceptat această provocare pentru a demonstra tuturor că dețin puteri extraordinare

Clarvăzătoarele au acceptat această provocare pentru a demonstra tuturor că dețin puteri extraordinare

Un experiment științific din Marea Britanie a vrut să demonteze mitul clarvăzătoarelor și a provocat, în acest sens, două clarvăzătoare profesioniste care aveau capacitatea de a afla lucruri diferite despre 5 subiecți pe care nu îi puteau vedea fiind ascunși după un paravan.

În urma experimentului s-a arătat clar că cele două femei nu au prezentat nicio dovadă concludentă care să ateste existența unor puteri inexplicabile; cele două nu au putut să demonstreze faptul că, într-adevăr, dețin puteri paranormale.

Cu toate acestea, una din cele două clarvăzătoare, Patricia Putt, a respins rezultatul testului, declarând că nu poate afla date despre o persoană dacă nu stabilește cu acesta, mai întâi, o legătură. În opinia sa, experimentul a fost creat doar pentru a confirma ideile preconcepute ale oamenilor de știină și nu pentru a demonstra capacitățile supranaturale cu care a fost înzestrată.

„Oamenii de ştiinţă sunt foarte înguşti la minte”, a declarat aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Două CLARVĂZĂTOARE au fost supuse testului suprem pentru a-și demonstra puterile paranormale. Și iată REZULTATUL