Antena Meniu Search
x

Dragoste în vremea Covid. Doi bătrâni de 94 de ani s-au îndrăgostit în pandemie, iar după vaccinare au decis să se căsătorească

Ultimul an a fost cumplit pentru întâlnirile romantice. Dar în New York este un cuplu care a reușit să „înflorească” în ciuda pandemiei coronavirus. John Shults și prietena lui, Joy Morrow-Nulton, au ambii 94 de ani și au fost fiecare văduvi de câte două ori. Acum sunt determinați să găsească dragostea încă o dată.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 06.04.2021, 10:15

Doi bătrâni de 94 de ani se sărută într-o mașină
Cei doi bătrâni au reușit să se îndrăgostească în timpul pandemiei - CBS News

Cuplul este acum vaccinat, dar a fost în „bulă” pentru mai bine de un an. „Ea a meritat. A fost dureros”, a spus Shults, despre păstrarea relației în timpul pandemiei. Băiatul acestuia spune că cei doi se sunau în fiecare zi. „Găseau ei o modalitate să fie împreună. Făceau tot ce le stătea în putere”.

Au reușit asta prin plăcerile simple ale vieții, precum drumuri cu mașina către nicăieri, lupte cu balonul în jurul mesei și mult altruism. „Ea este mai bogată ca mine, ca să știți. Mi-a cumpărat un mergător. Cred că a fost 159 de dolari. V-am spus că are bani. Îi avea cel puțin până să îmi cumpere mie mergătorul”, a spus Shults, pentru CBS.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi bătrâni se vor căsători în această primăvară

Ca să nu se lase mai prejos, Shults a cumprat și el ceva. Dar a trebuit să adreseze întrebarea de zeci de ori înainte ca Morrow-Nulton să spună „Da”. 

„Într-un final am zis OK”, a spus femeia, adăugând că a acceptat cererea în căsătorie „după ce a nins și nu am mai venit aici și mi-a fost tare dor”.

Cei doi au ținut recent repetițiile pentru nunta care va avea loc în această primăvară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Dragoste în vremea Covid. Doi bătrâni de 94 de ani s-au îndrăgostit în pandemie, iar după vaccinare au decis să se căsătorească