Antena Meniu Search
x

După faptă și răsplată! Cum reacționează ZODIILE când ajung în RAI

După faptele consumate pe pământ, zodiile vor da socoteală în lumea de dincolo. Iată cum reacționează când ajung în Paradis

După faptele consumate pe pământ, zodiile vor da socoteală în lumea de dincolo. Iată cum reacționează când ajung în Paradis

BERBEC

Nativul din această zodie este un om rațional și nu prea crede în Rai sau Iad. Dar își imaginează Edenul ca locul în care el ar fi regele.

TAUR

O călătorie spre Rai pentru un Taur nu este deloc ușoară, va fi sleit de puteri și se va plânge despre cât de lungă a fost această călătorie.

GEMENI

Nativul Gemeni s-ar putea să aibă câteva amintiri dintr-o viață anterioară, atunci când va ajunge la poarta Raiului.

RAC

Cea mai mare fericire a unui Rac este un loc plin de iubire și fericire. Raiul îi va umple inima de împlinire.

CITEȘTE ȘI Se scorojesc și pereții cu ele! Sunt cele mai PLICTISITOARE ZODII

LEU

Nativii din zodia Leu consideră că în Rai toată lumea stă cu ochii pe el și toată lumea îl cunoaște. Va simți o dezamăgire profundă.

FECIOARĂ

Supărat că a lăsat Pământul în urmă, nativul din Fecioară nu se va lăsa impresionat de frumusețile pe care le poate descoperi în Rai.

BALANȚĂ

Nativul din zodia Balanță se va simți exact așa cum trebuie să se simtă orice om ajuns în Rai și va fi uimit de frumusețea locului.

SCORPION

Scorpionul va fi bulversat când se va vedea la Poarta Raiului, mai ales din prisma faptului că este destul de conștient de modul său de viață. 

SĂGETĂTOR

Săgetătorul va intra în Rai plin de energie și nu va înțelege de ce nimeni nu are pofta lui de distracție. Grija lui cea mai mare va fi să găsească locul în care se dansează.

CAPRICORN

Capricornul nu va fi ușor impresionat de importanța Raiului, ci va căuta să afle cum poate ajunge șef pe acolo.

VĂRSĂTOR

Nativul din Vărsător va fi plin de euforie la gândul că va avea ocazia să vadă o minune atât de mare ca ajungerea sa în Rai. 

PEȘTI

Nimeni nu va fi atât de fericit ca nativul din Pești atunci când acesta va ajunge în Rai. Va asculta tot ce i se va spune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » După faptă și răsplată! Cum reacționează ZODIILE când ajung în RAI