Antena Meniu Search
x

Ele sunt materialistele zodiacului! Top 5 native care preferă banii în locul iubirii şi vor să fie întreţinute de bărbaţi

Astrele vin în ajutorul bărbaților și dezvăluie care sunt femeile care preferă banii şi nu dragostea. 

Ele sunt materialistele zodiacului! Top 5 native care preferă banii în locul iubirii - estisuperba.ro/

Astrele vin în ajutorul bărbaților și dezvăluie care sunt femeile care preferă banii şi nu dragostea. 

Mai jos, topul zodiilor de femei care vor să fie întreţinute de bărbaţi:

Locul 5: Femeia CAPRICORN

Se știe despre nativele născute sub acest semn zodiacal că sunt persoane ambițioase, cu o mare putere de muncă, deci banii sunt foarte importanți pentru ele și uneori lasă la o parte sentimentele pentru o bună condiție financiară.

Acest lucru nu înseamnă că urmăresc neapărat o relație din care să aibă câștiguri financiare, ci faptul că pentru femeile Capricorn banii și cariera sunt mai importante decât sentimentele, ceea ce poate fi deranjant pentru partenerii lor.

Locul 4: Femeia RAC

Aceste femei au o intuiție remarcabilă și de cele mai multe ori reacționează din instinct. Aceste native pot deveni zgârcite pentru că banii sunt importanți pentru ele și ajung la un moment dat să adune tot felul de lucruri lipsite de valoare.

Femeile rac merge pe premiza că este mai bine să aibă bani pentru că nu știi niciodată când îți trebuie. Acest lucru le face să devină din când în când materialiste, atât în ceea ce-l privește pe partenerul lor de viață, cât și pe cei din jurul lor.

Locul 3: Femeia BERBEC

Aceste femei sunt cele care au cea mai mare capacitate de a avea două fețe. Se descurcă în orice situație și pot juca o mulțime de roluri, în funcție de ce anume au nevoie.

Femeile berbec sunt mândre, pot realiza multe în viață și pot ajunge oriunde își propun. Pot fura cu ușurință mintea bărbaților, ceea ce pe permite să îi stoarcă de bani pentru a-și atinge scopurile și dorințele.

Locul 2: Femeia SCORPION

Aceste femei sunt înnebunite după toată plăcerile vieții. De cele mai multe ori sunt obsedate de control  și sunt maestre în arta manipulării, de aceea, bărbatul care are alături o femeie scorpion va trebui să se conformeze ei.

Atunci când vine vorba de cheltuit, nu se pot abține și nu se uită la bai, cu atât mai mult dacă banii sunt ai partenerului și nu îi aparțin.

Locul 1: Femeia VĂRSĂTOR

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt cele mai materialiste femei din zodiac. Aceste femei adoră să îi controleze pe bărbați și nu se simt deloc prost în momentul în care trebuie să profite de naivitatea bărbaților.

Ele preferă obiectele scumpe și rafinate, de lux. Tocmai de aceea, își aleg bărbați care pot să le promită un viitor strălucit din punct de vedere financiar și acesta este motivul pentru care femeile vărsător nu aleg des cu inima.

Sursa text şi foto

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Ele sunt materialistele zodiacului! Top 5 native care preferă banii în locul iubirii şi vor să fie întreţinute de bărbaţi