Antena Meniu Search
x

Trei elevi din Târgu Mureş, prieteni din copilărie, au fost admişi la Oxford

Performanţă la Colegiul Naţional "Alexandru Papiu Ilarian" din Tg. Mureş! Trei elevi din aceeaşi clasă, prieteni din copilărie, au fost admişi la Oxford.

Vezi și

Performanţă de invidiat la Colegiul Naţional "Alexandru Papiu Ilarian" din Tg. Mureş! Trei elevi din aceeaşi clasă, prieteni din copilărie, au fost admişi la prestigioasa Universitate Oxford. Dar, indiferent cât de incredibil ar părea, cei trei ar putea să refuze să studieze în Marea Britanie. Asta dacă vor fi acceptaţi şi la universităţile din Statele Unite la care au aplicat.

Anda, Bogdan si Radu sunt cei trei elevi eminenţi din clasa a 12-a A cu care se mandreşte tot Colegiul NAţional Alexandru Papiu Ilarian din Târgu Mureş. Faptul că fac parte din aceeaşi clasa şi că se cunosc din copilarie, contureaza o poveste desprinsa, parcă, din filme. 

Totuşi, Maria Britanie nu este prima opţiune pentru cei trei liceeni. Ei au mai aplicat la alte 8 universităţi de prestigiu din Statele Unite. 

Radu, celălalt tânăr admis la Oxford este pasionat de fizică, dar şi de baschet. Practică acest sport încă din clasa întâi. De altfel, baschetul a fost elementul de bază al prieteniei lui cu Bogdan. 

Aşa cum era de asteptat, colegii şi profesorii celor trei elevi sunt foarte mândri de ei si de reuşitele lor.

Însă, înainte de a ajunge într-o universitate de marcă, cei trei elevi eminenţi mai au de trecut un hop... cel al examenului de Bacalaureat din vara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Inedit » Trei elevi din Târgu Mureş, prieteni din copilărie, au fost admişi la Oxford