Antena Meniu Search
x

Eşti fan Dracula? Află cum poţi petrece o noapte la Castelul Bran pe GRATIS

Airbnb şi compania de administrare a domeniului Bran pun la bătaie o noapte de cazare pentru două persoane în Castelul Bran de Halloween, 31 octombrie, iar câştigătorul va fi extras în urma unui concurs internaţional.

'Airbnb şi compania de administrare a domeniului Bran pun la bătaie o noapte de cazare pentru două persoane în Castelul Bran de Halloween, 31 octombrie, iar câştigătorul va fi extras în urma unui concurs internaţional.

Cei "norocoşi" vor ajunge la Bran cu o trăsură, exact ca în povestea lui Bram Stoker, vor lua o masă bogată "în sânge" şi vor putea dormi în sicrie cu catifea. De asemenea, aceştia vor fi întâmpinaţi de către Dacre Stocker, stră-nepotul autorului Bram Stocker şi vor putea vizita cele 57 de camere din castel.

Cum participi?

Trebuie doar să intri pe site-ul Airbnb (aici) şi să răspunzi la o întrebare: "Ce i-ai spune lui Dracula dacă l-ai întâlni la castel?"

Răspunsul trebuie să aibă între 50 şi 550 de caractere şi poate fi scris în engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, rusă sau portugheză sau între 100 şi 300 caractere în chineză, japoneză sau coreeană. Textul trebuie trimis până pe 26 octombrie şi participanţii trebuie să aibă peste 18 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Eşti fan Dracula? Află cum poţi petrece o noapte la Castelul Bran pe GRATIS