Antena Meniu Search
x

EURO-2016 la Therme Bucureşti! Meciurile de la Campionatul European pot fi urmărite pe un ecran înalt cât un bloc de trei etaje (VIDEO)

Toate meciurile Campionatului European de fotbal, care debutează astăzi, la ora 22.00, cu partida Franţa - România, vor putea fi urmărite pe cel mai mare ecran LED instalat vreodată în ţară, la centrul de relaxare bazat pe ape termale Therme Bucureşti.

Toate meciurile Campionatului European de fotbal, care debutează astăzi, la ora 22.00, cu partida Franţa - România, vor putea fi urmărite pe cel mai mare ecran LED instalat vreodată în ţară, la centrul de relaxare bazat pe ape termale Therme Bucureşti.

Ecranul este înalt cât un bloc de trei etaje, are 144 de metri pătraţi (16 x 9 metri), şi este instalat pe plaja The Palm, scrie news.ro. În zona Galaxy, destinată familiei, meciurile de la Euro 2016 vor putea fi vizionate pe un alt ecran de 9 x 6 metri, atât pe plajă, cât şi din piscină.

Primul meci care va fi vizionat la Therme Bucureşti este chiar meciul de deschidere al Campionatului European: România – Franţa, de la ora 22:00.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Românii sunt mari iubitori de fotbal şi cu atât mai mult cu cât România deschide anul acesta Campionatul European, am vrut să le oferim posibilitatea celei mai spectaculoase şi neconvenţionale vizionări de meciuri, în familie, pe plajă, pe cel mai mare ecran”, a declarat administratorul Therme Bucureşti, Stelian Iacob.

Terasa din zona The Palm, unde va fi instalat ecranul LED, a fost inaugurată recent şi are o capacitate de 400 de locuri, iar plaja exterioară din aceeaşi zonă depăşeşte 24.000 de metri pătraţi. Vizitatorii se pot relaxa şi în piscina exterioară şi în „Crazy River”, una dintre cele mai mari atracţii din cadrul centrului Therme. 35 de palmieri au fost aduşi special din Thailanda pentru a întregi atmosfera tropicală.

Şi în zona Galaxy a fost deschisă de curând o piscină exterioară - cu un luciu de apa de 500 mp, în care se pot relaxa simultan 190 de persoane, oferind toate facilităţile, de la pool bar, la şezlonguri. Plaja exterioară din zona destinată familiei are o suprafaţă de 7.500 de metri pătraţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » EURO-2016 la Therme Bucureşti! Meciurile de la Campionatul European pot fi urmărite pe un ecran înalt cât un bloc de trei etaje (VIDEO)