Expoziţie de fotografie în piscina unui hotel din Iaşi

De Redactia Observator.
Publicat: 02.08.2019, 18:44.
Actualizat: 02.08.2019, 18:44

Premieră la Iaşi unde, pentru prima dată în Moldova, este prezentată o expoziţie de fotografie într-o piscină! Exact, aţi înţeles bine. Fotografiile care îi înfăţişează pe actorii Teatrul Naţional din Bucureşti sunt expuse sub apă. Cei care vor să le admire trebuie să vină echipaţi corespunzător.

Premieră la Iaşi unde, pentru prima dată în Moldova, este prezentată o expoziţie de fotografie într-o piscină! Exact, aţi înţeles bine. Fotografiile care îi înfăţişează pe actorii Teatrul Naţional din Bucureşti sunt expuse sub apă. Iar cei care vor să le admire trebuie să vină echipaţi corespunzător. Mai precis, să aibă costume de baie şi căşti.

Piscina unuia dintre hotelurile de lux din Iaşi a devenit expoziţie de artă. Fotograful oficial al Teatrului Naţional Bucureşti a organizat prima expoziţie subacvatică de fotografie din Moldova.

Dora Bolhan, manager hotel: Suntem bucuroşi să fim gazdele primei expoziţii de acest tip din toată Moldova. Este un eveniment de 5 stele. Suntem privilegiaţi să îl avem ca partener pe Florin Ghioca. El fotografiază tot ce se întâmplă la TNB. Ne place să le oferim oaspeţilor noştri experienţe inedite

Fotografiile ce-i înfăţişează pe unii dintre marii actori ai teatrului bucureştean au fost expuse sub apă.

Florin Ghioca, fotograf TNB: Sunt 15 fotografii reprezentând actori, mari actori ai Teatrului Naţional din Bucureşti. Sunt fotografii din spectacolul "Regele Lear". Sunt nişte momente inedite care nu sunt în spectacolul propriu-zis. Sunt nişte momente în care actorii aveau un shooting, o filmare, pentru acest spectacol şi în care se aflau nişte bazine cu apă. Şi de aici ideea acestei expoziţii. Se jucau cu apă. Aveau tot felul de momente solicitate de regizor

Printre actorii care au "intrat la apă" se numără Marius Manole, Mihai Constantin, Crina Semciuc, Monica Davidescu, Raluca Aprodu, Istvan Teglas, Ioan Andrei Ionescu şi Tudor Istodor. Pentru a putea admira fotografiile iubitorii artei au fost nevoiţi să se scufunde.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.