Antena Meniu Search
x

Curs valutar

GREȘEALA pe care o fac gospodinele atunci când prepară MUJDEIUL. Iată ce nu trebuie să adaugi niciodată peste usturoi!

Este cunoscut faptul că este un remediu minunat în nenumărate boli, dar mulţi fac o greşeală de neiertat atunci când îl prepară

de Redactia Observator

la 07.09.2015 , 18:53

Este cunoscut faptul că este un remediu minunat în nenumărate boli, dar mulţi fac o greşeală de neiertat atunci când îl prepară

Toată lumea prepară mujdeiul de usturoi cu sare, dar specialiştii spun că nu am putea face greşeală mai mare.

”În usturoi există două substanțe – aliina și alinoza – despărțite de o membrană fină. Când pisezi usturoiul în intenția de a face un mujdei, cele două substanțe interacționează și formează alicina. Ea protejează de o sumedenie de boli, și recent s-a descoperit că și de cancer, mai ales de cancerul de plămâni, boală cu o evoluție rapidă și fatală. Alicina nu trebuie amestecată cu sare în mujdei, pentru că i se distrug pe loc și ireversibil enzimele și în loc să ne fie de ajutor, substanța formată atacă un alt grup de enzime din organismul nostru!”, atenţionează specialiștii.

Articolul continuă după reclamă

Este recomandat ca mujdeiul să fie preparat cu ulei de măsline de calitate superioară.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Inedit » GREȘEALA pe care o fac gospodinele atunci când prepară MUJDEIUL. Iată ce nu trebuie să adaugi niciodată peste usturoi!