Antena Meniu Search
x

HOROSCOPUL de 1 aprilie! Acestea sunt cele mai păcălite ZODII

Aşa cum era de aşteptat, astrologii au întocmit horoscopul zilei de 1 aprilie. De exemplu, LEII sunt predispuşi să fie prinşi pe picior greşit, spre deosebire de RACI

Aşa cum era de aşteptat, astrologii au întocmit horoscopul zilei de 1 aprilie. De exemplu, LEII sunt predispuşi să fie prinşi pe picior greşit, spre deosebire de RACI

BERBEC

O zi fără prea multe probleme, însă cum azi e o zi a zvonurilor, Berbecii sunt rugați să nu creadă tot ce le ajunge la ureche. Trebuie să se concentreze pe problemele urgente. Doar așa pot ieși în profit astăzi.

TAUR

Taurii au nevoie de liniște. Cu toată că restul lumii încearcă să își joace tot felul de feste, nativii acestei zodii nu sunt extrem de sociali azi. Se izolează și refuză să își asume vreun risc major. Chiar dacă s-ar mulțumi și cu o zi plictisitoare, ei nu vor avea parte de una.

GEMENI

Gemenii sunt înconjurați de oportunități excelente, însă puțini dintre ei știu să profite de ele. Primesc vești bune azi și o cei mai curajoși dintre ei își pregătesc planuri ambițioase de atac. Pe plan sentimental, lucrurile nu sunt tocmai roz, iar certurile sunt extrem de probabile azi, potrivit Libertatea.ro.

RAC

Glumeți din fire, Racii vor încerca să își păcălească prietenii azi. Subtili, ei se vor simți excelent azi, folosind momentul și pentru a-și exprima unele sentimente ascunse. Sunt mai activi decât de obicei și se bucură de fiecare moment al zilei.

LEU

Naivi, Leii cad în multe capcane azi, însă nu pentru mult timp. Nu e cea mai bună zi pentru decizii, însă cei născuți sub acest semn al horoscopului se vor distra de minune azi, mai ales când vor începe să își dea seama că viața lor este grozavă și pe deasupra sunt și sănătoși-tun.

FECIOARĂ

Fecioarele vor să intre în jocul păcălelilor, însă sunt de multe ori extrem de ușor de păcălit. Această stare se transmite și în viața de zi cu zi. Fac cheltuieli uriașe fără rost, mănâncă nesănătos și astăzi pot primi o amendă consistentă. Așadar, atenție!

BALANȚĂ

Balanțele sunt ușor depresive azi. Nu au prea mult succes la farse, astfel că încearcă să își concentreze atenția asupra lucrurilor importante. Nu au însă spor și cad pe gânduri. Visează la vremuri mai bune, dar fără prea mult optimism, potrivit site-ului Realitatea.

SCORPION

Scorpionii participă la activități fizice sau culturale azi, iar spre seară au parte de întâlniri romantice. Chiar dacă suferă din cauza lipsei banilor, cei născuți în această zodie sunt într-o formă extraordinară azi.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt prinși în mai multe proiecte în același timp și se simt singuri împotriva tuturor. Cad de multe ori în plasa păcălelilor azi, dar nu au timp nici să râdă. Nu reușesc să se concentreze suficient, însă lucrurile se rezolvă, în cele din urmă, cum nu se putea mai bine pentru ei.

CAPRICORN

Situația financiară a Capricornilor se depreciază spectaculos. Chiar și așa, ei încearcă să-și mențină moralul ridicat cu ajutorul umorului și ce zi e mai bună decât 1 aprilie pentru asta. Pentru rezolvarea problemelor, ei pot apela la persoane născute în semne de aer și foc, în timp ce păcălelile cele mai reușite le vor face pe seama celor născuți în semne de apă și pământ.

VĂRSĂTOR

Conjunctura astrală le este favorabilă azi Vărsătorilor, iar lucrurile încep sa meargă spre bine, la serviciu, acasă, în relaţiile sociale. Tot ce trebuie să facă este să își mențină entuziasmul de azi, dar și rutina la care au ajuns.

PEȘTI

Peștii încearcă să se răzvrătească. Împotriva părinților, împotriva partenerului sau împotriva sistemului. Cu toate că știu că este inutil, în toate ipostazele, cei născuți sub acest semn zoidacal simt nevoia de mai multă libertate. Un câștig financiar neașteptat le oprește ”cruciadele”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » HOROSCOPUL de 1 aprilie! Acestea sunt cele mai păcălite ZODII