Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei. Află de cine trebuie să te fereşti în 2018! Vărsătorii, de exemplu, sunt cei mai mari mincinoşi din zodiac...

Horoscopul dragostei. Minciuna are picioare scurte, iar dacă ştii la ce să te aştepti din partea nativilor fiecărei zodii, nu vei avea suprize neplăcute.

Horoscopul dragostei. Află de cine trebuie să te fereşti în 2018! Vărsătorii, de exemplu, sunt cei mai mari mincinoşi ... - estisuperba.ro

Horoscopul dragostei. Minciuna are picioare scurte, iar dacă ştii la ce să te aştepti din partea nativilor fiecărei zodii, nu vei avea suprize neplăcute.

Astrele ne dezvăluie care este latura întunecată a fiecărei zodii şi de cine trebuie să te fereşti, în funcţie de zodie.

1. Horoscopul dragostei - Berbec

Berbecii au o limbă extrem de ascuţită, de la ei vei auzi cele mai usturătoare replici şi cele mai dureroase insulte. Eşti terminat psihic după o discuţie în contradictoriu cu un Berbec.

2. Horoscopul dragostei - Taur

Taurii adoră să vorbească oamenii pe la spate, chiar dacă e vorba de prieteni apropiaţi sau familie. Dacă eşti prieten cu un Taur, cu siguranţă a spus deja cele mai rele lucruri despre tine fără ca tu să ştii asta.

3. Horoscopul dragostei - Gemeni

Gemenii trec prin viaţă cu multă lejeritate, dar atunci când sunt furioşi, se transformă într-o altă persoană şi pot deveni chiar siniştri.

4. Horoscopul dragostei - Rac

Unii Raci se consideră centrul universului şi de aceea prieteniile cu ei nu durează foarte mult pentru că, în opinia lor, nimeni nu e de neînlocuit.

5. Horoscopul dragostei - Leu 

Leii îşi schimbă complet atitudinea faţă de o persoană dacă se simt jigniţi. Au un ego atât de sensibil, încât sunt în stare să încheie o prietenie lungă chiar şi din cauza unei priviri ciudate.

6. Horoscopul dragostei - Fecioară

Fecioarele nu se iubesc pe sine aşa că e posibil ca unele dintre ele să proiecteze această ură asupra celor din jur, mai ales dacă sunt nervoşi sau poartă pică cuiva.

7. Horoscopul dragostei - Balanţă

Balanţele îşi petrec toată viaţa într-un calm şi o armonie de nedescris, de aceea emoţiile lor pot să râmână în ei şi să izbuncnească la un moment dat. E bine să stai departe din calea unei Balanţe furioase.

8. Horoscopul dragostei - Scorpion

Scorpionii par să iubească conflictele şi negativitatea, nu pot trăi fără ele. Sunt extrem de sadici, iar aceste sentimente pot merge uneori până la extreme.

9. Horoscopul dragostei - Săgetător

Săgetătorii supăraţi nu îţi vor spune niciodată ultimul cuvânt, ci îţi vor lăsa ţie această onoare. După aceea, vor dispărea fără urmă sau explicaţie pentru că nu se joacă şi nici nu mai privesc în urmă.

10. Horoscopul dragostei - Capricorn

Capricornii au nevoie de sprijinul prietenilor atunci când plănuiesc o răzbunare. Dacă aceştia sunt alături de el ca să-l aplaude atunci când îşi ia revanşa, va face lucrurile ca la carte.

11. Horoscopul dragostei - Vărsător

Vărsătorii obişnuiesc să mintă pentru a obţine ceea ce-şi doresc, iar în momentul în care i-ai prins cu minicuna, vor minţii în continuare ca să-ţi demonstreze că greşeşti, scrie estisuperba.ro. Vărsătorii se gândesc doar la propria persoană şi vor face orice le stă în putere pentru a le fi bine.

12. Horoscopul dragostei - Peşti

Atunci când Peştii se simt mizerabil sau sunt supăraţi, toată lumea din jurul lor va prelua această stare de spirit şi se vor simţi jalnic odată cu el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Horoscopul dragostei. Află de cine trebuie să te fereşti în 2018! Vărsătorii, de exemplu, sunt cei mai mari mincinoşi din zodiac...