Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei. Partenerul ideal în funcţie de zodia ta! Care sunt cele mai reuşite combinaţii şi de cine trebuie să te fereşti

Horoscopul dragostei. Alegerea partenerului de viaţă potrivit este un proces dificil, complex, cu rezultate neaşteptate.

Horoscopul dragostei. Partenerul ideal în funcţie de zodia ta! Care sunt cele mai reuşite combinaţii şi de cine trebuie să te fereşti - estisuperba.ro

Horoscopul dragostei. Alegerea partenerului de viaţă potrivit este un proces dificil, complex, cu rezultate neaşteptate.

Tocmai pentru a ne ajuta, astrologii prezintă cele mai reuşite combinaţii între zodii.

Horoscopul dragostei. Berbec

Pe acelaşi subiect

Partenerii cu care se înţeleg cel mai bine nativii din Berbec sunt din zodia Leului şi din cea a Săgetătorului. Şanse de fericire în cuplu au şi cu Scorpionul, iar cu Fecioara se potrivesc cel mai puţin pentru o căsnicie frumoasă.

Horoscopul dragostei. Taur

Combinaţiile de zodii care aduc fericirea: Taurul iubeşte Capricornul

Zodia care se potriveşte cel mai bine cu nativii din Taur este Capricornul, urmată îndeaproape de Fecioară. De partea cealaltă, Taurii sunt cel mai puţin compatibili cu Săgetătorii, pentru că ambele zodii sunt orgolioase şi dominatoare.

Horoscopul dragostei. Gemeni

Pentru nativii din Gemeni, sufletul-pereche trebuie să fie din zodiile Balanţă şi Vărsător. Nerecomandată de astrologi este combinaţia cu Scorpion, relaţia dinttre cele două semne zodiacale fiind, de regulă, tensionată şi deloc împlinită.

Combinaţiile de zodii care aduc fericirea: Racul, suflet-pereche cu Scorpionul

Racii pot face o pereche foarte frumoasă cu nativii din zodia Scorpionului, dar şi cu cei din Peşti. Pe de altă parte, din punct de vedere astrologic, cea mai nereuşită asociere este cu Capricornul şi Săgetătorul.

Horoscopul dragostei. Leu

Şansele de fericire în cuplu sunt aproape maxime între nativii din Leu şi cei din Săgetător. O căsnicie frumoasă pot avea şi cu partenerii născuţi în zodia Berbecului.

Horoscopul dragostei. Fecioară

Capricornul este cea mai compatibilă zodie cu Fecioara, urmată îndeaproape de Taur. De partea cealaltă, Vărsătorul şi Berbecul nu fac casă bună cu Fecioara, potrivit adevarul.ro.

Combinaţiile de zodii care aduc fericirea: Balanţa şi Gemenii, foarte compatibili

Balanţele pot fi extrem de fericite alături de nativii din Vărsător şi Gemeni, cu care au şanse mari să formeze un cuplu armonios. Nu acelaşi lucru se poate spune despre compatibilitatea cu Peştii, care este cea mai redusă.

Horoscopul dragostei. Scorpion

Zodiile potrivite pentru Scorpioni sunt Peştii şi Scorpionii. Nerecomandată de astrologi pentru formarea de familii fericite este combinaţia Scorpion-Gemeni.

Horoscopul dragostei. Săgetător

Cele mai mari şanse de fericire în doi le are nativul acestei zodii cu Leul, dar şi cu Berbecul. Zodiile care se potrivesc cel mai puţin cu Săgetătorul sunt Taurul şi Racul.

Combinaţiile de zodii care aduc fericirea: Capricornii, fericire maximă cu Taurii

Fecioara şi Taurul sunt cele mai potrivite semne zodiacale pentru nativii din Capricorn. De partea cealaltă, de evitat este relaţia cu Racul.

Horoscopul dragostei. Vărsător

Nativii din Vărsător fac casă bună cu cei din zodia Gemenilor şi ai Balanţei. Cele mai mici şanse de reuşită în cuplu le au cu Fecioarele.

Horoscopul dragostei. Peşti

Racii şi Scorpionii sunt pe aceeaşi lungime de undă în cuplu cu nativul din zodia Peştilor, scrie estisuperba.ro. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre combinaţiile Peşti-Balanţă şi Peşti-Vărsător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Inedit » Horoscopul dragostei. Partenerul ideal în funcţie de zodia ta! Care sunt cele mai reuşite combinaţii şi de cine trebuie să te fereşti