Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei. Zodiile care se îşi găsesc jumătatea în 2018 şi se căsătoresc în 2019. Pentru cine bat clopotele de nuntă!

Unii nativi ai zodiacului vor trăi în 2018 şi 2019 momente unice din punct de vedere amoros. Vor fi zodii care, în sfârşit, se vor aşeza la casele lor.

Horoscopul dragostei. Zodiile care se îşi găsesc jumătatea în 2018 şi se căsătoresc în 2019 - estisuperba.ro

Unii nativi ai zodiacului vor trăi în 2018 şi 2019 momente unice din punct de vedere amoros. Vor fi zodii care, în sfârşit, se vor aşeza la casele lor şi chiar îşi vor mări familia.

Horoscopul dragostei - PEŞTI:

Pentru tine bat clopote de nuntă în 2019! Anul acesta şi anul viitor sunt glorie din punct de vedere sentimental.

Vei găsi persoana care sa iti suporte toanele, care sa te inteleaga in orice situatie, care sa iti arate ca felul in care vezi viata este corect. 

Din punct de vedere financiar, nu va trebui sa te preocupi. Avand un partener care te sprijina in toate, veti sti cum sa faceti pace cand banii vor lipsi. 

Horoscopul dragostei - RAC:

Toate dorintele tale din punct de vedere amoros tind sa se indeplineasca, insa abia spre finalul lui 2019. Nu oricine va juca la nunta ta si asta pentru ca iti doresti o ceremonie cat mai intima.

Nu iti plac zorzoanele, zgomotele, petrecerile fastuoase, scrie teotrandafir.ro. Nu iti place sa te afisezi ca si cum ai fi buricul pamantului, pentru ca nu simti ca iubirea ta trebuie sa devina una comerciala.

Horoscopul dragostei - LEU:

Sa vezi un Leu dus la altar e mai greu, dar nu imposibil! Cineva iti va fura inima si iti va schimba parerea despre casnicie, de care ai fugit ca dracul de tamaie.

Apar momente spectaculoase in viata ta, iar unele dintre ele te fac sa vezi lucrurile cu alti ochi. Se spune ca dragostea ii schimba pe oameni, iar tu vei fi ‘victima’ ei preferata in anul 2018.

Horoscopul dragostei - BALANŢA:

Anii 2018 şi 2019 sunt cei mai buni pentru a face pasul cel mare. Totodata, e posibil sa iti maresti familia in urmatorii 10 ani.

Vei prinde suficienta incredere in tine si vei face lucruri pentru binele tau si al celor din jur cu o determinare neobisnuita zodiei tale. Te vei casatori cu surle si trambite, pentru ca esti unul din nativii care face asta o data pentru totdeauna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Horoscopul dragostei. Zodiile care se îşi găsesc jumătatea în 2018 şi se căsătoresc în 2019. Pentru cine bat clopotele de nuntă!