Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 14 octombrie: O zodie se îndrăgostește LA PRIMA VEDERE!

Horoscop 14 octombrie: Berbecii au parte de noutăţi şi chiar este posibil să primească mici atenţii neaşteptate de la persoane importante.

Vezi și

Horoscop 14 octombrie: Berbecii au parte de noutăţi şi chiar este posibil să primească mici atenţii neaşteptate de la persoane importante.

Este posibil ca Taurii să întâmpine ceva probleme acasă, însă spre seară le va rămâne timp şi pentru o scurtă plimbare sau o ieşire cu prietenii. 

***

Gemenii au prilejul să cunoască noi prieteni la un eveniment important sau chiar să întâlnească o persoană de care se vor îndrăgosti la prima vedere. 

***

Recomandarea zilei pentru Raci este să evite orice formă de lăcomie. Este important să acorde mai multă atenţie familiei, în special cei care au copii. 

***

Leii au ocazia de a se înnoi astăzi. Atenţie, însă, la buzunare! Nu trebuie să cheltuiască toţi banii pentru că urmează o săptămână în care vor avea de făcut mai multe plăţi.

***

Relaţiile cu partenerul de viaţă nu sunt chiar roz pentru Fecioare. Ar fi indicat să încerce să lase deoparte orice activitate şi să se revanşeze. 

***

Balanţele simt nevoia de schimbare, iar prietenii le vin în ajutor. Le vor propune să se aventureze în noi activităţi, însă ar fi bine să nu ia o decizie imediat. 

***

Scorpionii au tendinţa de a-şi atribui o poziție pe care nu o au, dar o doresc din toată inima, pentru un anumit scop. Acesta poate fi legat de carieră, de imagine sau de familie.

***

Autoritatea Săgetătorilor este pusă la îndoială în chestiunile legate de administrarea unor bunuri sau a unor sume de bani. S-ar putea să le prindă bine acest lucru, chiar dacă acum îi supără.

***

Cuvântul care va domina ziua Capricornilor este acţiune. Astăzi pot cuceri lumea, asta dacă se ambiţionează şi nu lasă lucrurile la voia întâmplării. 

***

Pentru Vărsători va fi o zi plină de provocări. Ceva se schimbă în atitudinea lor faţă de partenerul de cuplu sau faţă de alte persoane importante şi cu putere de decizie în viaţa lor. 

***

O zi cu mult noroc şi pentru Peşti. Ideile lor se vor bucura de susţinere financiară, aşa că va fi weekendul perfect. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei, 14 octombrie: O zodie se îndrăgostește LA PRIMA VEDERE!