Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 26 Aprilie 2017

BERBEC

Nu este o zi buna pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare ca ideile dumneavoastra nu sunt apreciate la adevarata lor valoare, dar acest lucru nu va afecteaza optimismul si nici dorinta de innoire. 

TAUR

Relatiile cu anturajul sunt bine aspectate si decurg fara probleme. In cursul diminetii, va face placere sa va intalniti cu o veche cunostinta. 

Pe acelaşi subiect

GEMENI

La locul de munca, s-ar putea sa intampinati dificultati care va indispun. Nu este cazul sa va ingrijorati. Totul se rezolva repede, cu ajutorul colegilor. 

RAC

Treceti printr-o perioada favorabila pe plan sentimental, dar si al castigurilor materiale. Astazi aveti succes in tot ce faceti. Relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune. 

LEU

Va bucurati de armonie in famile si aveti succes in toate activitatile legate de camin.  Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa rezolvati mai usor problemele. 

FECIOARA

Sunteti nevoit sa va schimbati programul de mai multe ori. In prima parte a zilei, aveti de facut mai multe drumuri scurte in interesul partenerului de viata si pentru camin. 

BALANTA

Vi se ofera noi perspective atat pe plan social, cat si sentimental. La o petrecere cu prietenii, faceti cunostinta cu o persoana care va farmeca din prima clipa. Nu este exclus sa legati o prietenie de durata. 

SCORPION

Ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri planificate pentru astazi. S-ar putea sa aveti dficultati de comunicare. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie familiei. 

SAGETATOR

Nu sunteti deloc sociabil si aveti tendinta sa va izolati.  S-ar putea sa va confruntati cu probleme care s-au acumulat in ultima perioada. 

CAPRICORN

Relatiile parteneriale sunt foarte bune. Pe plan profesional, insa, starea de confuzie si atmosfera tensionata va predispun la greseli. Evitati discutiile in contradictoriu. . 

VARSATOR

Intentionati sa faceti o vizita la rude. Va sfatuim sa o amanati, pentru ca exista riscul sa nu decurga asa cum v-ati dori. 

PESTI

Astazi va sfatuim sa va odihniti, chiar daca aveti multe probleme de rezolvat. In prima parte a zilei sunteti tentat sa cheltuiti o suma mare de bani. Fiti prudent! Nu este un moment favorabil investitiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 26 Aprilie 2017