Antena Meniu Search
x

Idei de cadouri inedite pentru proaspetele mamici!

Pentru ca luna cadourilor si-a intrat in drepturile depline, goana prin magazine in cautarea darurilor perfecte reprezinta cea mai populara si, totodata, cea mai placuta activitate. Toata lumea se afla in dilema si, de aceea, foarte multi ajung sa analizeze si sa ia in considerare propunerile de cadouri regasite in revistele glossy sau pe internet.

Pentru ca luna cadourilor si-a intrat in drepturile depline, goana prin magazine in cautarea darurilor perfecte reprezinta cea mai populara si, totodata, cea mai placuta activitate. Toata lumea se afla in dilema si, de aceea, foarte multi ajung sa analizeze si sa ia in considerare propunerile de cadouri regasite in revistele glossy sau pe internet.

Nu este nevoie sa va panicati, mai ales ca, magazinele sunt extrem de generoase in oferte in aceasta perioada a anului. Exista o paleta larga de cadouri pentru cei dragi de Craciun, asadar, cu putina imaginatie, aveti de unde alege. Totusi, ce e de facut atunci cand trebuie sa oferiti un cadou de sarbatori pentru proaspata mamica a familiei? Cum sa o surprindeti placut in prag de sarbatori?

Cum puteti face orice proaspata mamica fericita de Craciun?

De fiecare data cand va intrebati ce tip de cadou s-ar preta unei astfel de situatii deosebite, de cele mai multe ori, raspunsul intarzie sa apara. Este de la sine inteles ca, nu este deloc usor sa alegeti un cadou pentru o proaspata mamica, mai ales daca nu va aflati printre cei care stiu ce inseamna cresterea unui bebelus.

Totusi, primul lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand mergeti la cumparaturi este sa alegeti un cadou util, care sa ii fie de ajutor mamicii in cresterea micutului ei. Iata, ce puteti face daca va doriti sa surprindeti placut:

  • Cu ocazia sarbatorilor de iarna, nu veti da niciodata gres daca alegeti sa oferiti unei mamici un carucior sport, cu care sa isi plimbe bebelusul prin parc. La IlBambino veti putea gasi o gama larga de modele de carucioare usor de transportat, care asigura bebelusului o plimbare comoda si, cel mai important, in conditii de maxima siguranta.
  • Pentru ca, de regula, Mos Craciun este cunoscut pentru jucariile pe care le aseaza sub brad, o idee de cadou inedita pentru o mamica este sa alegeti un carusel care sa il tina ocupat pe bebe atunci cand mama se ocupa de casa. In afara de faptul ca este un model de jucarie potrivit nou-nascutilor, acesta poate fi gasit in variante diverse, cu optiuni care sa atraga atentia bebelusului. Optati pentru un carusel cu functii complexe, care presupun selectii de melodii si telecomanda pentru proiectorul de imagini.
  • Daca va doriti sa impresionati, cu adevarat, alegeti sa oferiti un cadou special, pentru o mamica la fel de speciala. Optati pentru un kit cu amprenta mulaj a bebelusului, un cadou unic si, totodata, de actualitate. La IlBambino gasiti o colectie deosebita de kit-uri cu amprenta mulaj, menite sa imortalizeze o amintire care sa fie pastrata, cu sfintenie, in cutia cu cele mai frumoase amintiri de familie.
  • Alegeti sa ii usurati munca proaspetei mamici, oferindu-i un set complet format din hainute si produse de ingrijire estentiale pentru cresterea corespunzatoare a sugarilor precum sampon, ulei pentru masaj, pudra de talc, servetele umede si crema de corp pentru pielea sensibila a acestora.
  • Oferiti un album special conceput astfel incat sa surprinda cele mai importante momente din evolutia unui bebelus. Astfel, incurajati mamica sa isi pozeze micutul pentru a completa albumul in functie de etapele de crestere ale copilului. Cu siguranta, albumul bebelusului va reprezenta o amintire inedita pentru viitor.
  • Daca va doriti ca, macar de Craciun, proaspata mamica sa aiba parte de cateva minute de relaxare doar pentru ea, alegeti sa ii oferiti un abonament la un salon Spa, care sa includa cateva sedinte de masaj. Cu siguranta, va fi recunoscatoare ca v-ati gandit sa ii oferiti cateva momente de rasfat, departe de problemele cu care s-a confruntat in ultima vreme odata cu aparitia unui nou membru in viata ei.

Asadar, nu este atat de greu sa va hotarati asupra unei mici atentii atunci cand mergeti sa vizitati o proaspata mamica. Important este sa va ganditi la un cadou care sa vina in intampinarea eventualelor momente de cumpana pentru o mamica aflata la inceput de drum.

Iata, cum trebuie sa va purtati cu o mamica!

Cel mai mare cadou pe care il puteti face unei mamici, mai ales in prima perioada de la nastere, este sa ii oferiti sprijin atat fizic, cat si moral. Pentru ca este foarte greu sa se descurce singura cu un bebelus, incercati sa ii fiti alaturi, astfel incat sa treaca cu brio de primele zile in care trebuie sa se obisnuiasca cu noul ei rol.

  • Cu siguranta, o proaspata mamica nu mai are timp destul astfel incat sa se ocupe de cumparaturile necesare in bucatarie. Puteti fi un ajutor de nadejde daca va rezervati o zi in care sa va asigurati ca umpleti frigiderul cu produsele specifice si, de ce nu, sa ii si gatiti.
  • Oferiti-va sa stati cu micutul cat timp mamica isi face un dus sau se relaxeaza in fata televizorului. Este important sa stie ca cineva ii este alaturi atunci cand se confrunta cu stresul acumulat si oboseala noptilor nedormite.
  • Ajutati proaspata mamica oferindu-va sa va ocupati de treburile casnice pe care le are de facut. Pentru ca este solicitata de cel mic, cu siguranta, nu are timp sa se ocupe de spalatul vaselor sau de calcatul hainelor. Ce-ar fi sa ii veniti in ajutor in acest sens? O sa se considere o norocoasa!
  • Incurajati mamica atunci cand o simtiti in pragul unei depresii postnatale. Fiti aproape de ea cu sfaturi, astfel incat sa o ajutati sa treaca peste momentele sensibile la care este predispusa in perioada de dupa nastere.

Se pare ca, exista destule idei la care sa apelati in cazul in care va simtiti lipsiti de inspiratie in ceea ce priveste cadoul pe care trebuie sa il alegeti pentru o mamica si bebelusul ei. Straduiti-va sa impresionati pana la lacrimi astfel incat sa va asigurati ca mamica isi va aminti, cu drag, de gestul dumneavoastra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Idei de cadouri inedite pentru proaspetele mamici!