Antena Meniu Search
x

Imagini FASCINANTE surprinse în timpul unei furtuni! Un adevărat SPECTACOL AL NATURII, aşa cum doar la câteva MII DE ANI poate fi văzut!

Imagini uluitoare surprinse în timpul unei furtuni, în statul american South Dakota, în urmă cu doi ani. Un martor la spectacolul naturii a reuşit să înregistreze scene fascinante, fără precendent, probabil cele mai frumoase imagini în timpul unei furtuni vreodată. 

Imagini uluitoare surprinse în timpul unei furtuni, în statul american South Dakota, în urmă cu doi ani. Un martor la spectacolul naturii a reuşit să înregistreze scene fascinante, fără precendent, probabil cele mai frumoase imagini văzute în timpul unei furtuni vreodată. 

Odată postată pe reţelele de socializare, filmarea a avut un succes răsunător, fiind distribuită în masă de către internauţi, fascinaţi de minunea naturii. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Imagini FASCINANTE surprinse în timpul unei furtuni! Un adevărat SPECTACOL AL NATURII, aşa cum doar la câteva MII DE ANI poate fi văzut!