Antena Meniu Search
x

INEDIT! Află ce spun despre tine DESENELE MÂZGĂLITE în grabă pe hârtie

Psihologii spun ca desenele pe care le faci în grabă îţi trădează sentimentele şi emoţiile, ba chiar şi secretele personalităţii tale

Psihologii spun ca desenele pe care le faci în grabă îţi trădează sentimentele şi emoţiile, ba chiar şi secretele personalităţii tale

De cele mai multe ori, când nu ne putem concentra asupra unei activități sau când ne plictisește vreo ședință, desenăm pe hârtie la întâmplare tot felul de linii și forme geometrice. Iată câteva dintre cele mai comune și semnificația pe care o are fiecare.

Liniile drepte: sunt o dovadă a voinței și a deciziilor importante la care te gândești. Ele trădează faptul că ești preocupată de o problemă gravă pe care nu o poți rezolva fără să faci un compromis sau fără să faci un efort deosebit.

Liniile curbe: exprimă emoțiile și sentimentele care te copleșesc, nevoia de a socializa cu cei din jur, precum și nevoia de a comunica mai mult cu persoanele care te interesează.

Cercul: este poate cel mai popular printre formele geometrice desenate la întâmplare; el denotă nevoia de a te perfecționa și de a încheia un anumit ciclu din viață care nu îți mai aduce nimic nou; pe de altă parte, cercul poate simboliza temerile tale că ceva din trecut se va întoarce în viața ta, că ”se întoarce roata” fie că vrei sau nu.

Spirala: reprezintă nevoia ta de a depăși problemele, de a ieși dintr-o încurcătură care durează prea mult sau dintr-o stare de agitație care nu îți este specifică.

Opturile: simbolizează incapacitatea ta de a depăși problemele cu care te confrunți de ceva vreme, fie emoționale, sentimentale sau de natură profesională.

Pătratul: ai preocupări concrete, încerci să înțelegi logic ceea ce se petrece și să controlezi situația; mai multe pătrate desenate în șir unul după altul reprezintă grija ta pentru realizarea unui proiect amplu.

Triunghiul: poate fi simbolul unei persoane la care te gândești foarte des și cu care nu reușești să comunici deschis; poate fi și o legătură sentimentală eșuată.

Figurile umane: simple, schițate din câteva lunii sau mai complexe, în funcție de cât ești de talentată, exprimă dorința de socializare și de apartenență la un grup. Chipul uman desenat aleatoriu reprezintă nevoia de afecțiune și de seducție, dacă în mintea ta stăruie imaginea unui bărbat.

Desene amestecate cu care înnegrești hârtia: arată că încerci să te eliberezi de tensiunile interioare sau exprimă o tendință obsesivă către o anumită situație său persoană din viața ta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » INEDIT! Află ce spun despre tine DESENELE MÂZGĂLITE în grabă pe hârtie