Antena Meniu Search
x

Îngheţata cu alcool, ultima modă a verii. Desertul pentru cei mari îmbină perfect trei arome

La festivalul îngheţatei, se bucură şi copiii, şi adulţii. Cei mici îşi aleg aromele preferate şi presară deasupra bomboane colorate, siropuri sau fructe. Pentru cei mari, reţeta e alta: conţine un strop de alcool.

La festivalul îngheţatei, se bucură şi copiii, şi adulţii. Cei mici îşi aleg aromele preferate şi presară deasupra bomboane colorate, siropuri sau fructe. Pentru cei mari, reţeta e alta: conţine un strop de alcool. Festivalul celor mai tentante arome ţine până mâine.

Una dintre vedetele festivalului este servită într-o jumătate de pepene galben. Este cel mai căutat sortiment de îngheţată de la festival, iar copiii îl adoră.

Se pun trei cupe de inghetata de vanilie, o avalansa de frisca delicioasa, se adaugă piersică, trei felii de mango, de kiwi, aşezate în evantai, apoi ne jucăm cu fructele cum dorim noi. 

Deliciile nu sunt doar pentru cei mici. Adulţii care îi însoţesc se pot răcori cu băuturi pe bază de îngheţată, care conţin şi un ingredient surpriză! Este vorba de alcool!

Se pune caramel, ciocolată, frişcă şi bază alcoolică, adică rom şi lichior de cacao, se adaugă îngheţată şi la final bacon condimentat. Cel care se încumetă să încerce un asemenea sortiment va avea parte de un gust picant, acrişor şi dulce totodată. 

Chiar dacă ştiu că aceste cocktail-uri sunt adevărate bombe calorice, doamnele spun că nu le pot rezista.

Iubitorii de dulce trebuie să aibă şi bani la ei. Pentru o îngheţată sofisticată trebuie să plătească între 20 şi 50 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Îngheţata cu alcool, ultima modă a verii. Desertul pentru cei mari îmbină perfect trei arome