Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ingredientul-minune! Motivul pentru care tot mai multă lume îl adaugă în cafea

Acest obicei este împărtășit de tot mai mulți consumatori de cafea

de Redactia Observator

la 03.09.2015 , 13:54

Acest obicei este împărtășit de tot mai mulți consumatori de cafea

Practica adăugării untului în cafea poate suna un pic ciudat sau chiar nesănătos, însă lucrurile nu stau chiar așa. Iată de ce:

  • untul natural are un raport echilibrat de acizi graşi omega 6 şi omega 3, ceea ce contribuie la reducerea grăsimilor şi a colesterolului;
  • untul este o sursă bogată de vitamina K, care reduce riscul bolilor cardiovasculare;
  • dăugarea de unt la cafea asigura organismului un aport de grăsimi sănătoase care sprijină regenerarea celulelor şi echilibrează producţia de hormoni;
  • dacă bei această cafea în fiecare dimineaţă, încurajezi corpul să ardă mai multe grăsimi pe toată durata zilei.
Articolul continuă după reclamă

Începe să amesteci puţin unt în cafeaua de dimineaţă şi vei obţine un energizant cremos, savuros şi sănătos care te va pune în mişcare imediat, potrivit secretele.com

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Inedit » Ingredientul-minune! Motivul pentru care tot mai multă lume îl adaugă în cafea