Antena Meniu Search
x

Ingredientul-minune! Motivul pentru care tot mai multă lume îl adaugă în cafea

Acest obicei este împărtășit de tot mai mulți consumatori de cafea

Acest obicei este împărtășit de tot mai mulți consumatori de cafea

Practica adăugării untului în cafea poate suna un pic ciudat sau chiar nesănătos, însă lucrurile nu stau chiar așa. Iată de ce:

  • untul natural are un raport echilibrat de acizi graşi omega 6 şi omega 3, ceea ce contribuie la reducerea grăsimilor şi a colesterolului;
  • untul este o sursă bogată de vitamina K, care reduce riscul bolilor cardiovasculare;
  • dăugarea de unt la cafea asigura organismului un aport de grăsimi sănătoase care sprijină regenerarea celulelor şi echilibrează producţia de hormoni;
  • dacă bei această cafea în fiecare dimineaţă, încurajezi corpul să ardă mai multe grăsimi pe toată durata zilei.

Începe să amesteci puţin unt în cafeaua de dimineaţă şi vei obţine un energizant cremos, savuros şi sănătos care te va pune în mişcare imediat, potrivit secretele.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Ingredientul-minune! Motivul pentru care tot mai multă lume îl adaugă în cafea