Antena Meniu Search
x

Cum ar putea să arate călătoria cu avionul, după pandemia de coronavirus (Video)

Zborul cu avionul va fi diferit după epidemia de coronavirus, cred specialiștii, iar unele companii aeriene au deja discuții pentru unele măsuri. Scoaterea scaunelor de pe rândul din mijloc ar fi una dintre ele, însă această măsură ar aduce perderi importante companiilor aeriene.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.04.2020, 15:59

  • Două propuneri au trezit interesul companiilor aeriene
  • Pasagerii vor fi mai protejați

De aceea, designerii italieni de la Aviointeriors, companie care proiectează scaune de avioane, au prezentat două noi modele de scaune, menite să păstreze o distanță sigură între pasageri. Totul ar fi în conformitate cu noile cerințe, fără a compromite prea mult spațiul la bordul aeronavei.

O propunere ar fi păstrarea rândului de trei scaune, dar cu pasagerul așezat pe scaunul din mijloc orientat în direcția opusă celorlalte, din stâna și din dreapta, pentru a asigura o izolare maximă între pasagerii așezați unul lângă altul.

O altă propunere este păstrarea neschimbată a așezării scaunelor și doar montarea în lateralele scaunelor, în dreptul capului pasagerului, a unui scut din material transparent, pentru a preveni propagarea respirației între cei din scaunele învecinate.

În ambele cazuri, pasagerul nu va avea mai mult spațiu în jurul său, doar va fi mai izolat față de pasagerul de lângă el.

Aviointeriors a declarat pentru CNN că există deja interes din partea companiilor aeriene pentru ambele propuneri.

Totuși, după toate fazele de proiectare, acestea trebuie să fie aprobate de autoritățile de reglementare în aviație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Cum ar putea să arate călătoria cu avionul, după pandemia de coronavirus (Video)