Antena Meniu Search
x

Colegii îi spuneau "Grasul John" şi a ajuns în pragul depresiei. Cum s-a transformat acest bărbat în doar cinci luni

Colegii îi spuneau "Grasul John" şi a ajuns în pragul depresiei. Este poveste unui fost obez care, tachinat pentru fizicul sau, şi-a schimbat radical aspectul

Colegii îi spuneau "Grasul John" şi a ajuns în pragul depresiei. Este poveste unui fost obez care, tachinat pentru fizicul sau, şi-a schimbat radical aspectul.

John Ashton cântărea 104 kilograme la începutul acestui an, fiind adesea tachinat pentru asta. Era poreclit "Grasul Joe" ceea ce l-a dus în pragul depresiei.

"Aveam 33 de ani. Acesta este tipul de comportament de care dai în şcoală generală, nu la muncă. Mereu îmi spuneau că sunt ieşit din formă. Mă supărăm însă continuăm să mănânc nesănătos" spune el.

Satul de comentariile la adresa greutăţii sale, a decis să-şi schimbe viaţă. Acum are 34 de ani, cu 20 de kilograme mai puţin, iar colegii îl invidiază. Pentru această transformare în doar 5 luni a renunţat la sosurile din mâncarea chinezească, paşte şi fast food şi dulciuri. S-a alăturat unei săli de antrenamente din Salt Ash.

"Am început să citesc reviste de bodybuilding şi fitness, precum şi să mă uit la poze şi clipuri pe YouTube. Am scris totul într-un carneţel şi apoi mi-am fixat un obiectiv. Am schimbat total regimul alimentar ajungând să mănânc pui şi legume de 6 ore pe zi. Ziua mea începea cu o ora de cardio pe stomacul gol apoi 45 de minute de ridicat de greutăţi de 5 ori pe săptămâna" mai spune John.

În doar 5 luni, a trecut de la "Grasul John" la o persoană admirată şi se simte mai bine că niciodată: "Oamenii mă văd într-un mod total diferit acum şi nu pot decât să mă invidieze şi laude. Mă încurajează să continui şi să întru în competiţie anul viitor". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Colegii îi spuneau "Grasul John" şi a ajuns în pragul depresiei. Cum s-a transformat acest bărbat în doar cinci luni