Antena Meniu Search
x

"Mâna lui Dumnezeu", fotografiată pe cer de o scoţiancă

Fotografia unui nor bizar în forma unei mâini uriaşe face senzaţie pe internet. Imaginea din poza făcută de o scoţiancă, a primit numele de "Mâna lui Dumnezeu".

Norul a primit numele "Mâna lui Dumnezeu"
O scoţiancă a fotografiat pe cer un nor în forma unei mâini uriaşe - Facebook

Fotografia unui nor bizar în forma unei mâini uriaşe face senzaţie pe internet. Imaginea din poza făcută de o scoţiancă, a primit numele de "Mâna lui Dumnezeu".

Fotografia amator a fost făcută cu iPhone-ul său de Louis Taylor, o tânără de 30 de ani, în apropierea unui sat din nordul Scoţiei. 

Norul are forma unei mâini uriaşe, care coboară din cer. Scoţianca a postat imaginea zilele trecute pe contul ei de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La vederea pozei, mulţi au început să comenteze "Mâna lui Dumnezeu!", spune ziarul The Sun. Însă tot autoarea fotografiei a încercat să explice ştiinţific imaginea. Ea spune că a imortalizat norul înainte de o furtună.

Foarte probabil, este vorba despre un nor lenticular (altocumulus lenticularis), care se formează de obicei în troposferă şi care are o aliniere perpendiculară cu direcţia vântului. Aceste formaţiuni noroase iau de multe ori forme spectaculoase, unice, iar în multe cazuri au fost comparate cu OZN-urile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » "Mâna lui Dumnezeu", fotografiată pe cer de o scoţiancă