Mănânci carne tocată? Asigură-te că știi, înainte de toate, ce conține!
Înainte de a o achiziționa, află ce conține carnea pe care ai vrea să o transformi în mici ori chiftele
- Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. DETALII la Observator 13:00, ÎN DIRECT la Antena 1
- O dronă, posibil de origini militare, s-a prăbuşit la 12 km de Brăila. Localnicii spun că ar fi scos un sunet ciudat înainte de prăbuşire
Înainte de a o achiziționa, află ce conține carnea pe care ai vrea să o transformi în mici ori chiftele
În Statele Unite ale Americii, carnea tocată este denumită generic noroi roz, pentru că reprezintă carnea cotată cel mai prost.
Este foarte complicat să vezi diferențele dintre carnea reală și cea fabricată, în momentul în care vrei să o cumperi. Când este preparată termic, carnea fabricată are mai puțin suc și are nevoie de o cantitate mai mare de sare pentru o aromă optimă.
Din păcate, acest tip de carne este mai ieftin decât carnea reală, iar fast food-urile, restaurantele și chiar marile lanțuri de magazine îl folosesc.
CITEȘTE ȘI Ai GRIJĂ ce mănânci! Carne împănată cu BACTERIA mâncătoare de carne
Ți-a plăcut acest articol?
LikePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰