Antena Meniu Search
x

Mănăstirea din România în care se petrec CELE MAI MULTE MINUNI!

Lăcașul de cult a fost ridicat pe locul în care ființa o fostă unitate militară sovietică, iar într-o seară a anului 2004, zeci de icoane au plâns

Lăcașul de cult a fost ridicat pe locul în care ființa o fostă unitate militară sovietică, iar într-o seară a anului 2004, zeci de icoane au plâns.

 Mănăstirea este situată în cunoscuta localitate teleormăneană Siliștea Gumești, locul în care a văzut luminea zilei, celebrul prozator român, Marin Preda.

Peste 70 de icoane au plâns într-o zi din anul 2004, iar una dintre icoanele care o înfățișau pe Maica Domnului a plâns cu „lacrimi de sânge”.

Starețul mănăstirii povestește cât de greu i-a fost să construaiască acest lăcaș al Domnului: „Şi atunci am zis: Maica Domnului, fă o minune, cu o icoană, cu sfinte moaşte la această mănăstire că oamenii să se întoarcă la „Dumnezeu pentru că în zilele de sărbătoare şi în zilele de duminici ară, treieră, deci nu ţine cont că e sărbătoare şi merge pe câmp cu tractoare, cu combine. După 2 februarie spre 3, noaptea, pe la ora 2 şi ceva, a început să curgă sfânt mir de la o icoană de la biserica, şi băiatul care citea la Psaltire a venit să mă anunţe. Eu nu am crezut că aşa de repede se poate împlini de la Maică Domnului vorba care am trimis-o şi celălalt preot care trebuia să citească la 3 a venit şi el să îmi spună că curge din 28 de locuri din icoană iar eu am zis că până nu face Maică Domnului baltă de mir să nu vină să mă deranjeze că trebuia să plec la o înmormântare şi mă simţeam tare obosit. Apoi, dimineaţă, am sunat pe Preasfinţitul, i-am spus ce s-a întâmplat şi a zis să ştergem bine pe jos, să punem celofan, să punem vată şi să lăsăm credincioşii să vadă cu ochii lor minunea Maicii Domnului", a povestit stareţul mănăstirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Mănăstirea din România în care se petrec CELE MAI MULTE MINUNI!