Antena Meniu Search
x

Mark Zuckerberg a dezvăluit care a fost PRIMUL CUVANT rostit de fiica lui

Mark Zuckerberg, cofondator şi CEO al companiei Facebook, a dezvăluit primul cuvânt rostit de fiica lui, Max, prin intermediul unui mesaj publicat miercuri seară pe contul său oficial de pe această reţea de socializare.

Mark Zuckerberg, cofondator şi CEO al companiei Facebook, a dezvăluit primul cuvânt rostit de fiica lui, Max, prin intermediul unui mesaj publicat miercuri seară pe contul său oficial de pe această reţea de socializare.

”Max îl iubeşte pe Beast. Primul ei cuvânt: «câine»”, a explicat CEO-ul Facebook în acel mesaj.

Mark Elliot Zuckerberg, născut pe 14 mai 1984, este un programator, antreprenor, manager şi filantrop american. El este cofondator şi CEO al reţelei de socializare Facebook şi are o avere ce a fost estimată în octombrie 2016 la 55,3 miliarde de dolari americani. Mark Zuckerberg ocupă locul al cincilea în topul celor mai bogate persoane din lume.

Zuckerberg a cunoscut-o în timpul studenţiei sale la Universitatea Harvard pe studenta Priscilla Chan, care urma să îi devină soţie. Relaţia lor a început în 2003.

Priscilla Chan este fiica unor refugiaţi chinezo-vietnamezi, care s-au mutat în Statele Unite după ocuparea oraşului Saigon, în 1975, de Armata de eliberare vietnameză. S-a născut în Braintree, Massachusetts, o suburbie a oraşului Boston, pe 24 februarie 1985. A absolvit cursurile liceului Quincy în 2003.

În septembrie 2010, Zuckerberg a invitat-o pe Chan, pe atunci studentă la medicină la Universitatea California din San Francisco, să se mute cu el într-o vilă închiriată în Palo Alto.

Apoi, Mark Zuckerberg a început să înveţe dialectul mandarin al limbii chineze, pe care l-a exersat cu ocazia primei vizite oficiale pe care a efectuat-o în China în 2010.

Pe 19 mai 2012, Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au căsătorit, într-o ceremonie privată, organizată în reşedinţa fondatorului reţelei de socializare Facebook.

Pe 31 iulie 2015, Zuckerberg a anunţat că el şi Priscilla vor deveni părinţii unei fetiţe. Pe 1 decembrie 2015, Mark Zuckerberg a anunţat naşterea fiicei sale, Maxima Chan Zuckerberg, căreia părinţii şi rudele îi spun ”Max”. Pe 6 decebrie 2016, prin intermediul unui videoclip realizat pentru a marca debutul Anului Nou Chinezesc, cuplul a anunţat că numele oficial chinezesc al lui Max este ”Chen Mingyu”.

Beast este un câine de pază din rasa maghiară Puli. S-a născut pe 10 ianuarie 2011 şi locuieşte alături de cuplul Mark Zuckerberg - Priscilla Chan. Beast are propriul cont de Facebook, care este urmărit de peste 2,3 milioane de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Mark Zuckerberg a dezvăluit care a fost PRIMUL CUVANT rostit de fiica lui