Mesaje și urări amuzante de Revelion

De Redactia Observator.
Publicat: 31.12.2020, 15:00.
Actualizat: 31.12.2020, 15:20

Ultimele 12 luni au schimbat lumea ca niciun alt an, până acum. Am fost nevoiți să ne confruntăm cu o situație epidemiologică nemaitâlnită. Din fericire, anul 2020 se încheie - moment așteptat de oamenii din întreaga lume. Dacă vrei să te asiguri că cei dragi intră în noul an cu zâmbetul pe buze, le poți trimite cele mai amuzante mesaje de Reveion.

Mesaje și urări amuzante de Revelion

Mesaje și urări amuzante de Revelion

Profimedia Images

În noaptea dintre ani este bine să fim optimiști cu privire la viitor și să ne gândim cu recunoștință la experiențele din trecut, din care am avut de învățat. Pentru a le arăta celor dragi că te gândești la ei, trimite-le mesaje amuzante de revelion care, cu siguranță, le va aduce zâmbetul pe buze.

Mesaje și urări amuzante de Revelion și Anul Nou

1. Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!

2. Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!” „Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate ! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!

3. Fără fițe, fără poante, la mulți ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!

4. Angelina Jolie, Brad Pitt, Kim Kardashian, Beyoncé, George Clooney şi EU! Oamenii celebri îţi urează La Mulţi Ani!

5. “Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”

6. „Aho Aho, e Anul nou, / Şi găina-i fără ou, /Şi cucoşu’ fără guşă, / Dă-mi şi mie un leu mătuşă! / La Multi Ani, 2021!”

7. „Viața mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”

8. „În contul tău nr. 2021 la bancă “viaţă” am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli…! La Mulţi Ani!

9. „Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gand şi veselia de altă dată!

10. „Previziuni meteo de revelion 2021: prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări…te sfătuim să închizi umbrela şi deschide inima. La Multi Ani şi un An Nou Fericit!”

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.