Antena Meniu Search
x

Milioane de oameni încearcă să dezlege această iluzie optică! Ce culoare are părul fetei din imagine

Câteva milioane de internauţi încearcă să găsească răspunsul la o întrebare: Ce culoare are părul fetei din imaginea de mai sus?

Câteva milioane de internauţi încearcă să găsească răspunsul la o întrebare: Ce culoare are părul fetei din imaginea de mai sus?

Tânără care a încins reţelele de socializare se numeşte Sabrina iar autorul videoclipului este chiar iubitul ei. Acesta a filmat-o în timp ce aceasta trecea dintr-o cameră în alta, şi, în funcţie de lumină, îşi schimbă culoarea părului. Sabrina nu a spus până acum care este adevărata culoare a părului ei, mulţi susţinând că ar fi albastru violaceu, având în vedere că aceasta este culoarea pe care ne-o arată la începutul filmuleţului.

Mulţi dintre comentatorii de pe Internet susţin că totul este o păcăleală şi că părul nu îşi schimbă culoarea ci becurile ar fi de vină pentru crearea acestei iluzii optice. Despre luminozitatea din fiecare cameră au comentat cei mai mulţi internauţi, dar, totuşi, intrebrea rămâne: Ce culoare are părul Sabrinei?

Tu ce părere ai?

CITEŞTE ŞI Trucuri de milioane! Aşa poţi să îţi răcoreşti maşina în timpul verii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Milioane de oameni încearcă să dezlege această iluzie optică! Ce culoare are părul fetei din imagine