Antena Meniu Search
x

Cel mai dorit loc de muncă. 50.000 de dolari pe an și călătoriile plătite

Dacă sunteţi în căutare de un loc de muncă, un milionar din Australia are propunerea perfectă. Este în căutare de un asistent care să-l însoţească în călătoriile prin lume. Iar pe lângă aventura unică, în cele mai îndepărtate locuri de pe planetă, tânărul pune la bătaie un salariu atrăgător.

de Redactia Observator

la 22.03.2019, 17:23

Vezi și

Dacă sunteţi în căutare de un loc de muncă, un tânăr milionar din Australia are propunerea perfectă. Este în căutare de un asistent personal care să-l însoţească în călătoriile lui prin lume. Iar pe lângă aventura unică, în cele mai îndepărtate locuri de pe planetă, tânărul pune la bătaie şi un salariu atrăgător.

Cu un zâmbet radiant, cu care face furori pe Instagram, Matthew Lepre este de meserie antreprenor. Tânărul de 26 de ani deţine o firmă de comerţ online pe care vrea să o extindă în întreaga lume. Dar pentru asta are nevoie de un asistent personal cu care să călătorească în toate colţurile planetei.

Asistentul va primi un salariu de peste 50.000 de dolari pe an şi asigurare medicală, iar toate cheltuielile călătoriilor îi vor fi acoperite. Asta înseamnă că pe lângă ocazia de a vizita lumea, va beneficia inclusiv de cazări, zboruri şi mese gratuite. De asemenea, va vizita o ţara diferită o dată la câteva luni.

"Caut un asistent personal care să lucreze cu echipa mea şi cu mine în timp ce încurajăm şi inspirăm oamenii din întreaga lume să-şi trăiască viaţa aşa cum vor", este mesajul transmis de australian.

Aplicantul perfect trebuie să fie astfel o persoană pasionată de aventuri, ambiţioasă, cu abilităţi în social media, organizată şi dornică de a învăţa lucruri noi. Iar nu în ultimul rând să fie dispusă să iasă din zona ei de confort. Precum a făcut şi Matt în urmă cu 3 ani atunci când a decis să renunţe la studii pentru a deveni un antreprenor de succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Cel mai dorit loc de muncă. 50.000 de dolari pe an și călătoriile plătite