Antena Meniu Search
x

Miracol de Valentine's Day. Un polițist din SUA a ajutat o femeie să nască, într-o mașină, pe marginea drumului

Miracol de Valentine’s Day. Un ofițer de poliție din Chicago a oprit pentru a ajuta un șofer tras pe dreapta. În schimb, omul legii a descoperit că în mașină se afla o femeie pe cale să nască.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 15.02.2021, 12:45

Momentul în care paramedicii au sosit pentru preluarea proaspetei mămici
Momentul în care paramedicii au sosit pentru preluarea proaspetei mămici - Politie Chicago
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Duminică, un polițist american a observat o mașină trasă pe dreapta în apropierea aeroportului Chicago O’Hare. Bănuind că șoferul are nevoie de ajutor, omul legii s-a apropiat de mașină, scrie CNN.

Ofițerul de poliție a descoperit că în mașină se afla o femeie pe cale să nască, așa că a sunat imediat o ambulanță. 

Însă femeia nu a mai putut aștepta paramedicii, iar polițistul a fost nevoit să o ajute să nască în mașină. 

„Ofițerul s-a aflat la locul potrivit în momentul potrivit și a reușit să o ajute pe femeie să aducă pe lume un băiețel perfect sănătos”, potrivit reprezentanților Poliției locale.

„Mama și fiul au fost transportați la un spital din apropiere și amândoi sunt foarte bine, stabili. Felicitări proaspetei mămici și la mulți ani noului-născut”.

Caz asemănător și în România 

Un șofer din localitatea Săcel, disperat că nu va ajunge la timp la spital cu soția pe cale să nască, a apelat la ajutorul unui echipaj de poliție.

Evenimentul s-a petrecut marți, 29 decembrie 2020. Bărbatului i-a fost teamă că nu va ajunge la timp la spital, din cauza traficului aglomerat, iar soția va fi obligată să nască în mașină.

Din fericire, un polițist, în vârstă de 24 de ani, a răspuns fără a mai sta pe gânduri apelului disperat al bărbatului și l-a escortat, cu girofarurile pornite, spre spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

La spital, polițistul s-a asigurat că viitoarea mamă a fost preluată de către cadrele medicale și dusă în sala de nașteri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Miracol de Valentine's Day. Un polițist din SUA a ajutat o femeie să nască, într-o mașină, pe marginea drumului