Antena Meniu Search
x

Galerie foto Modul în care un pompier din Timișoara și-a folosit furtunul pentru a-și cere iubita de nevastă: "Vrei să fii soția mea?"

Un pompier din Timișoara și-a surprins iubita, și ea pompier, după sesiunea de antrenament la unitatea unde cei doi își desfășoară activitatea. Ofițerul a ales o variantă inedită pentru a-și cere iubita de soție.

de Redactia Observator

la 24.03.2021, 15:17

Cu ajutorul colegilor, tânărul ofițer a reuşit să pregătească totul ca la carte, pentru a-și cere iubita în căsătorie, într-o manieră inedită și neaşteptată.

Cerere în căsătorie la pompieri, în Timișoara

Ofițerul s-a folosit de furtunele pentru stingere, pe care le-a înodat și a scris pe acoperișul unei clădiri "vrei să fii soția mea". Pompierului nu i-a mai ajuns furtunul și pentru semnul întrebării, dar probabil bănuia că răspunsul va fi afirmativ. El a îngenunchiat și i-a oferit iubitei sale inelul de logodnă și un buchet de trandafiri.

Un pompier din Timișoara și-a cerut de soție iubita într-un mod mai inedit

ISU Timiș

Tânăra a spus imediat da, impresionată de gestul colegului, iubitului și viitorului său soț.

"Iubire, emoții, pasiune - sunt ingredientele unei povești unice și de neuitat pentru doi dintre colegii noștri, pentru care data de 24 martie 2021 va reprezenta, cu siguranță, una dintre cele mai de preț amintiri. "Vrei să fii soția mea?" – au fost cuvintele scrise astăzi din accesorii și echipamente specifice și rostite cu multă emoție de colegul nostru la finalul ședinței de pregătire, pe clădirea subunității din Timișoara, unde își desfășoară activitatea atât el, cât și iubita sa. Timpul s-a oprit în loc când, cu inelul de logodnă, un buchet de trandafiri și în aplauzele colegilor, colegul nostru i-a adresat iubitei sale întrebarea fericirii. Suprinsă și vizibil fericită, colega noastră nu a ezitat să spună „Da” din toată inima. Pentru orice pompier militar, niciun moment nu poate fi mai încărcat de semnificații decât cel al realizării echilibrului armonios între viaţa de familie şi carieră. Le dorim să trăiască dragostea veșnică, iar iubirea lor să fie un exemplu de loialitate și dăruire!" a transmis ISU Timiș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Modul în care un pompier din Timișoara și-a folosit furtunul pentru a-și cere iubita de nevastă: "Vrei să fii soția mea?"