Antena Meniu Search
x

Video Moment emoționant în centrul Brașovului. Cum a fost cerută în căsătorie o tânără, sub privirile mulțimii de turiști

Moment emoționant în Piaţa Sfatului din Brașov. Un tânăr s-a hotărât să-și anunțe iubita că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de ea, așa că a scos un inel din buzunar și a cerut-o în căsătorie, sub privirile admirative ale mulțimii de turiști.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 24.08.2021, 12:13

Vezi și
  • Dănut și Gabriela se iubesc de mai bine de trei ani.
  • Viitorii nași au fost complicii marelui eveniment.

Dănuț și Gabriela au 27 de ani și locuiesc în Slatina, județul Olt. Sunt împreună de trei ani și jumătate și sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Cei doi se aflau într-o vacanță în Brașov, moment în care Dănuț s-a hotărât să facă pasul cel mare. Cererea în căsătorie a fost planificată din timp în complicitate cu viitorii nași. 

Viitoarea mireasă, emoționată până la lacrimi

Și pentru că acest moment este unic și trebuie să rămână memorabil, viitorul mire și-a scos iubita la o terasa din Piaţa Sfatului și, la un moment dat, a rugat-o să privească spre clădirea din fața lor. De la etajul 1, complicii tânărului au întins pe balcon un banner personalizat cu mesajul "Vrei să fii soția mea?”. Surprinsă și vizibil emoționată, Gabriela nu a stat prea mult pe gânduri și a spus „Da”. Fericitul cuplu a fost felicitat de prieteni, dar și de turiștii aflați la terasă.

Momentul emoționant a fost filmat de prietenii cuplului și postat pe rețelele de socializare. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară și cei doi îndrăgostiți au fost felicitați pentru alegerea făcută.

Articol realizat cu ajutorul informațiilor oferite de reporterul Observator Claudiu Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Inedit » Moment emoționant în centrul Brașovului. Cum a fost cerută în căsătorie o tânără, sub privirile mulțimii de turiști