Antena Meniu Search
x

Motanul Berlioz a devenit vedetă pe internet, după ce i-a ajutat pe poliţiştii clujeni la deszăpezirea mașinii. Totul pentru o porţie dublă de mâncare

Un motan a devenit vedetă pe internet, după ce i-a ajutat pe poliţiştii clujeni la deszăpezirea mașinii. Drept recompensă pentru ajutorul său, Berlioz a primit o porţie dublă de mâncare. 

de Monica Palade

la 11.01.2021, 18:55

Momentul a fost imortalizat de oamenii legii, iar fotografiile au fost postate pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

Momit cu o porţie dublă de mâncare

Iniţial, spun poliţiştii, Berlioz nu s-a arătat încântat să îşi pună lăbuţele la treabă, dar porţia dublă de mâncare cu care a fost tentat a fost exact de ce avea nevoie pentru a se mobiliza. 

„Când i-am cerut lui Berlioz de la Secția 3 Poliție să ne ajute la curățatul autospecialei de zăpada depusă, s-a ”uitat ca mâța-n calendar” : 11 ianuarie. De unde atâta surprindere. I-am explicat, în schimb, că este noua modă în Cluj, începând de astăzi.

Harnic atunci când știe că îl așteaptă o porție dublă de mâncare, s-a apucat imediat de treabă. Știa și el că nu-i ajung nici cele nouă vieți să-și ducă treaba la bun sfârșit de unul singur, dar era un bun prilej să profite de atenția noastră, pentru ca mai apoi să ne râdă pe sub mustăți”, au povestit, pe Facebook, polițiștii clujeni.

Îndemn pentru oameni să se pregătească de iarnă

Totodată, oamenii legii s-au folosit de acest prilej pentru a-i îndemna pe şoferi să se pregătească pentru iarnă.

„Voi v-ați pregătit corespunzător pentru zilele înzăpezite? Nu uitați să conduceți cu grijă, să echipați autovehiculele corespunzător sezonului și să adaptați viteza la condițiile meteo-rutiere”, au mai scris polițiștii pe rețeaua de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Inedit » Motanul Berlioz a devenit vedetă pe internet, după ce i-a ajutat pe poliţiştii clujeni la deszăpezirea mașinii. Totul pentru o porţie dublă de mâncare